Gfb Angel http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=13740 Sonunda bu iyi oldu böylelikle formalarıda ekleyebiliriz Bu arada ben yeni üye oldum :) bu siteyi yaklaşık 3 aydır takip ediyordum. :)
Gfb Angel Orjinal Mesajı Yazan: tegmen_ugur ellerine sağlık hayırlı olsun kardeşiim ne demek görevimiz...
fifa_mania_99 creation master i tasarlayan arkadas sanirsam para karsiliginda satacak hatta monkeydragon nun programlari da para ile satilacak. bunun icin boykot bile duzenlendi:D
Gfb Angel Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 creation master i tasarlayan arkadas sanirsam para karsiliginda satacak hatta monkeydragon nun programlari da para ile satilacak. bunun icin boykot bile duzenlendi:D Nasıl yani :S Para karşılığında
Gfb Angel Orjinal Mesajı Yazan: em ooo sağol kardeşim bu çok iyi oldu ayrıca ben bunu başka sitede yayınlayabilirim dimi? Evet. Çünkü herkes bu linkten indiriyor. Yayınlayabilirsin .
yurtoglu arkadaşlar ben fifa08 de indirmek istiyorum ama çok uzun sürüyo çabuk indirmesini sağlayan bişey var mı veya program?
mustixxx yaw ben indirdim. kurdum. forma da indirdim. import yapıyorum ready diyor ama oyunu açınca aynı forma ....? benim kit raptor da mı sorun var yoksa başkabir şey daha yapmam gerekiyor???
FuLgoRe_19Q3 Orjinal Mesajı Yazan: yurtoglu arkadaşlar ben fifa08 de indirmek istiyorum ama çok uzun sürüyo çabuk indirmesini sağlayan bişey var mı veya program? Flash get i deneyenilirsin..