general_93 oyunu kurdum daha sonra oyuna girerken daha ilk ekranda siyah ekranda kalıyor pc kitleniyor yardım ltf
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: xenoa siyah ekran nasıl bi siyah bi SS alıp yollarsan yardım edebilirm sanırm ? siyah ekranın ss si mi olur? simsiyah işte :D
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: Fernando Torres Sanz Orjinal Mesajı Yazan: xenoa siyah ekran nasıl bi siyah bi SS alıp yollarsan yardım edebilirm sanırm ? siyah ekranın ss si mi olur? simsiyah işte :D dur abi öldüm :D:D :eek:
Exvision Başlık düzeltildi. Arkadaşlar böyle sorunlarınız olduğunda bilgisayar bilgilerinizi de verirseniz yardımcı olmamız daha kolay olur.
ggggssss bende oyuna tıklıyorum simsiyah kalıyo yha yardım edin özelliklerde P4 2,8 GHZ İşLemci(sanırım sorun bu)256 ekran kartı(g-force fx 6600) 1 gb Ram
Zombie Ali Orjinal Mesajı Yazan: EkSeLaNs_ Orjinal Mesajı Yazan: Fernando Torres Sanz Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: xenoa siyah ekran nasıl bi siyah bi SS alıp yollarsan yardım edebilirm sanırm ? siyah ekranın ss si mi olur? simsiyah işte :D dur abi öldüm :D:D :eek: Bunları Espri.com Olsada Oraya Koysak :D
s.w.a.t. nedir bu siyah ekran yeni driver indirdim halen başka bişiy görebilmiş degilim. 1.2 paçını da yükledim olmuor abilerim yardım edin 9600xt ekran kartım var bundan dolayı mudur?