Merhaba,
Öncelikle bir kaç soccercenter.net oyuncusunun forumdakı yazılarını cok begenıp kendime orj. bir fifa almaya karar verdim :) Turnuvalar yapıldığını vs.. söylüyorlardı. Gerçekten çok beğendim. Ancak ufak tefek bir kaç sorunum var.
1) Türkler, eğer oynuyorlarsa hangi ülke/bölüm de oynuyorlar ? Europe kısmında 5-10 kişiden fazla olmuyor çünkü. Asia 'ya baktığımda da ms ler oldukça yüksek.
2) "PLAY NOW" a bastıktan sonra %70 oranında tekrar en başa donuyorum. Sanırım bağlantı kuramıyorum oyuncularla.. bunun bi çaresi yok mu ?
3) Oyuncuların benimle aramdaki gecikmelerini yani MS lerini nasıl anlayacağım ? Ms si daha az olanı seçersem tabi ki daha hızlı ve kesintisiz oynayacağım kesin. Oyunda MS ler yazıyor ancak kendi ms me baktığımda kendimi pinglediğimde sanırım 1200 ms goruyorum :D Fazla gerçekçi gibime gelmedi :) Bağlantımda herhangi bir problem yok tek başıma 2mbit sınırsız kullanıyorum. Fifa dışında counterstrike, wow, cod2 vb. bir sürü online oyun oynadıgım ıcın baglantımdan emınım yani :) Ancak özel port vs.. açınca daha hızlı olur mu bılmıyorum. Oyunu dun aldım kusursuz olarak 15-20 mac yaptım online olarak ancak dedıgım gıbı %70 oranında başlangıcta baglanamıyoruz oyuncularla.. benden veya onlardan kaynaklanan bir problemden dolayı :)
Biraz çok yazdım, kafanızı ütülediysem kusura bakmayın :) Yardımcı olursanız sevinirim.. Saygılarımla...