ilker12 ben kurup yüklediğim zaman orginala ve updates yaptığım zaman kadrolar bile çıkmıyor neden kaynaklanıor olabilir türkçe yama yüklü ve oyun rip oyun yardım edebilecek birisi varmı
es1965 (korsanlar için)bakın simdi once oyunu sılın tekrar kurun ama crak yapmayın önce yamaları sırası ıle (nordıc yama) sıra ıle 1- 2- 3 yukleyın ve yukledıkten sonra crack yapın ve oyuna gırin my squats dan up date yapın yenı kadrolar karsınızda ama onlıne oynarken sorun oluyor bunu bastan soylıyım de kolay gele...
beyticemre usta oyunu sıldım yukledim crack yapmadan nordic1 i yüklemeye calıştım yine aynı uyarıyı verdi old file ...bilmemne yani olmadı ... baska yöntemi yokmu kesin sonuc?????
mohiko ya arkadaş ben yaptım kurdum eyw. da bn oyunu açıom ekran gelmio masaüstüne falan da dönemiom oyundan mıdır yoksa yamadanmı bi yardım edermsiin bu sözüm kuramayan arkadaşlara ben oyunu korsan aldım krack yapmadan Nordic Versiyonu -> http://rapidshare.com/files/65409799/nordic.zip.html indirdim ve sorunsuz bi şekilde kurdum gaayet kolay bir işlem ve ayrıca hiçbir yama yüklemeden direk güncelleştirmeyi yaptım
reddragon_17 abi ben bu fifa 08 stadyumları yükldim ama olmuyoo tam neeye yüklicem sölerseniz sevinirim bea fifa08 içinemi yoksa data içinemi bi onu açıklarsanız sevinirim abi:D
burak_790 Orjinal Mesajı Yazan: fotheringham ilk resmi patch i kurmuştum sorun cıkmamıştı. fakat 2 nci ve bu en son çıkan patchleri kuramıyorum. kurulumu yaparken hata veriyor. neden olabilir. ilk kurduğumda nordicte çalıştı, 2 nci ve 3 üncü patch ler çalışmıyor? bende de tam olarak aynı sorun var
artexalp arkdaşım kurucam ama dosya fifa nın oldugu yerı bulmuyor okadar beklıom her snide denedım uk ve nordıc ama benım oyun D:\OyunLar\FİFA 08 de acaba C:/ de olmadıgı için mi böle oluyor tekrarda c ymı gecırım ? c de yeterlkı yer olmuyor dıe de ye koydum
k121212 Orjinal Mesajı Yazan: reddragon_17 abi ben bu fifa 08 stadyumları yükldim ama olmuyoo tam neeye yüklicem sölerseniz sevinirim bea fifa08 içinemi yoksa data içinemi bi onu açıklarsanız sevinirim abi:D yukledıın program hedef bula yapıstırdın mı
dogusd Orjinal Mesajı Yazan: burak_790 Orjinal Mesajı Yazan: fotheringham ilk resmi patch i kurmuştum sorun cıkmamıştı. fakat 2 nci ve bu en son çıkan patchleri kuramıyorum. kurulumu yaparken hata veriyor. neden olabilir. ilk kurduğumda nordicte çalıştı, 2 nci ve 3 üncü patch ler çalışmıyor? bende de tam olarak aynı sorun var bende de aynı sorun var.yüklerken old file was not found diye uyarı veriyor.1. patch de böyle bi sorun yok ama.bu son patchleri indirip çalıştıran var mı?