balkaynak arkadaşlar topa wurur gibi yapıpda wurmuyor bi hareket war bulamadım nasıl yapilio o hareket anlatırmısnız arkadaslar şimdiden t.ederim
thierry_henry yoooo ben indirdim ve kurdum çook normal düzgüncene çalışıo eee tabiii 2,999,999 dan sonra - lere düşüo ama yine + lıara çıkıo ama çook düzgün çalışıo
ali2can Orjinal Mesajı Yazan: rap_is_life abi param -1.603.349 oldu ne yapıcam ben şimdi:mad: İlk sayfaları okursan anlarsın.
patocancan Arkadaşlar son linkte de sayfa görüntülenmiyor.Birisi orjinal config doyasını tekrar uploadlayabilir mi zahmet olmazsa.Kariyer modda maç yapamıyorum çünkü,oyuncular gözükmüyor.
By Seco arkadaşlar nede uğraşıyorsunuz ki ? foruma byseco videolu anlatım merkezi açtım orda videolu anlatım var :D
yusuf_ arkadaşlar paranız eksiye düşmeden önce oyuna girdiğiniz orda para miktarını soruyo zaten yani bilet fiyatlarını ucuz normal ve yüksek diye var yada ingilice ile yazanlarda onu ucuz yapın paranız sabit kalsın
Oguz... alın arkadaşlar http://rapidshare.com/files/95066098/pasacan_s__305_n__305_rs__305_z_para.zip.html
ByWorth ya kardeşim linkleri niye koymazsınız geçen cristiano ronaldo face arıyodum gene linkleri vermediniz peki vermiyecekseniz niye açtınız siteyi allah allah çıldırıyorum şimdi yaaaaaaaaaa bütün herkes böyle düşünür yav