dün gece dayanamadım ve 500kusur mb lık yamayı indirdim yine sitede yer alan facepack leri ekledim oyun gerçekten harika oluyor..
daha önce ufak demoda oynadım ama neticede buda demo ya ilginçtir bu kez bana tema daha iyi geldi daha önceki FM lerde transfer sorunu vardı mesela Türkiyede örneğin FB de oyuncuyu satışa çıkartıyorsun kimse istemiyor ilgilenmiyor bile ama burada o olay o kadar zor ve saçma değil liverpoolla başladım dün yahudi düşmanı olduğum için benayoun u satış listesine koydum hemen talipleri çıktı bu güzel bir olay..
kiralama opsiyonuda güzel baptistaya kiralama teklifi yaptım ve değerlendirildi..transferlerde rakip yöneticilerde kayseri mantığı var :) sanki mesela karim ziani ye talip oldum marsilyadan örneğin bonservisi 8 olsun hemen 14 istiyorlar
ama 10-11 e teklif ederseniz kabul ediyorlar..
oyunda futbolcu resimleri daha bir şahane olmuş bir oyuncuyu transfer etttiğinizde hemen yardımcı hocanız onun hakkında rapor veriyor size buda çok güzel bir özellik geçen FM de siz talep etmeden rapor yoktu.tabi bu rapor hocanızın yeteneklerine bağlı
artık maç günleri daha bir özel
maçtan önce maç hakkında yorum var bbc ye göre liverpool bugün zorlanacak diyor örneğin.
her iki takım adına maça damgasını vurabilecek oyuncuları belirliyorlar.. bunlar çok hoş
maçtan önce bugün liverpool kaptanı gerrard 1 gol atarsa kariyerindeki 100.golü olacak veya kaleci reina liverpool forması ile 150.maçına çıkacak yada yeni transfer torres hocasından ilk maçta şans bekleyecek gibi bilgiler veriyor (rakamlar farazidir)
maç motoru gerçekten geliştirilmiş ben dün sadece bir hazırlık maçı yönettim milanla oynadım örneğin kaka nın arapasıyla inzaghinin CL finalinde attığı 2.golün aynısını yedim
ortasahada bir boşluk buldu kaka hızla ilerledi tam kale önünde kaleye vuracak diye düşündüm fakat bir arapasıyla inzaghiyi karşı karşıya bıraktı ve golü yedim..
formsuz defans oyuncuları başınıza çok kolay iş açabilir taktikler bu oyunda daha önemli bu arada maçmotorunu son hıza getirirseniz herhangi birşey anlamanızda zor olur tabi..
oyun çıkana kadar oynadıkça gelişmeleri aktarırım farklı bir yönünü görürsem