asisair merhaba arkadaslar.. sorunumu sizlere anlatmak istiyorum.. eve gelen misafirlerin cocukları ( malum kızlar :( ) pc mi karıstırırken sports interactive klasorunden games klasorune girip kayıtlı oyunumun dosyasını not defteri ile acmıslar.. haliyle her kayıt edisimde not defteri vasıtası araya giriyo.. üzerine tıklayınca kayıtlı oyunu not defteri acıyo.. bunu cozmenin eski haline dondurmenin bi yolu yok mudur arkadaslar... cevablarınızı bekliyorum
Kaptan_35 usta ben bu fm 08 internetten indirdim bu oyuna yama indirince cd istiyor 2.cd takın diyor neden?
isirgan http://soccercenter.net/fm/dosya/2016/Logolar-Logo-wOw bu dosyayı indirdim nere atcamı bilmiorum allah aşkına bana yardım edin nası yapabilirim yada nereye atiimm..yardımlarınızı bekliorum
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: isirgan http://soccercenter.net/fm/dosya/2016/Logolar-Logo-wOw bu dosyayı indirdim nere atcamı bilmiorum allah aşkına bana yardım edin nası yapabilirim yada nereye atiimm..yardımlarınızı bekliorum Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/graphics/pictures/logos klasörünün içine atıcaksın. graphics, pictures, logos gibi klasörler olmayabilir. Onları sen kendin oluşturmalısın.
enes947 Vagner love sözleşmesi bitmişti..Ben direk sözleşme önerdim "in talks with barcelona" diyor 2 seneden beri barcelonaya gelmedi başka bir teklif filanda veremiyorum..Yardım ederseniz iyi olur oyuncu öyle kaldı cska da beleşe oynuyor..!!!YARDIM!! Buda resim:http://i30.tinypic.com/10h0sih.jpg
isirgan ya uff beyler hqmi arkadaşın dedini yaptım dosya yoktu açtım dedi gibi takımların amblemi ve futbolcuların resmi gitti nolur yardım edin
Hqmi Neden bahsetdiğini anlamadım? Ben senin koyduğun resme dedim. 800*600 pikselden büyük yasak diye. Ne dosyası?
MaDkiLL Her şey birbirine karıştı. Galiba, ondan önceki emsajında bir link vermiştin Hami. Onun için söylemiş olabilir arkadaş.
annebaba Benim Ekran kartı :Ge Force4 Mx 440 with AGP8X -128 mb Minimum istenen kart: 128MB Nvidia FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel 82915G/82910GL veya daha üst. diğerleri tutuyor da tek bu kaldı sizce çalıştırırmı?
eserdev63 arkadaşlar kolay gelsin..benim sorunum şu oyunu gayet güzel bir şekilde oynarken oyun beni direk olarak atıyor ve karşıma masaüstü çıkıyor birde kaydetme yapmadıysam sinirden kuduruyorum..bunun bir çaresi varmı nasıl düzelticem bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.kolay gelsin
eserdev63 arkadaşlar kolay gelsin..benim sorunum şu oyunu gayet güzel bir şekilde oynarken oyun beni direk olarak atıyor ve karşıma masaüstü çıkıyor birde kaydetme yapmadıysam sinirden kuduruyorum..bunun bir çaresi varmı nasıl düzelticem bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.kolay gelsin
okan925000 **iyi günelr arkadaşlar. Acil yardımm.. oyunda hiç bir sorun yok gayet iyi ancak maça girdigim anda görüntü ve yazılar birbirini tutmuyo yazıda baska seylerden bahsedıyo goruntude başka bir şey oluyo. mesela, altta gol oluyor ustte normal oyun oynuyore gol olmuyo gol sonuca yansıyo anlamadım ne yapacagımı acil bilgi bekliyorum. teşkler iyi günler.... **
massacre34 arkadaşlar büyük bi sorunum var...6 yıldır fm ve cm oynuyorum böle bi sorun ilk defa başıma geldi.....fm 08 oynuyorum 1,5 yıldır..fakat tam oyun sırasında oyundan atıyo beni...kapanıyo yani oyun..ne yapacağım hiç anlamadım...oynayamıyorum acil yardım....
Stykss **Fm 2008'in 2009-2010 güncellemesini indirdim..Benım fm sürüm 8.0.0 indirdigimde öyle 8.0.0 ama yeni oyun dedigimde veritabanı seç çıkmıyor? ne yapmalıyım?**
fenerli545 **oyunum 11 mart 2019 senesinde takıldı, ileri gitmiyor kilitlendi. ne yapmam gerek, bir çözümü var mı bilenler lütfen yardımcı olsun**
Hqmi oyunum 11 mart 2019 senesinde takıldı, ileri gitmiyor kilitlendi. ne yapmam gerek, bir çözümü var mı bilenler lütfen yardımcı olsun Hata mı veriyor? Eğer veriyorsa hata mesajını buraya yaz. Daha çabuk yardım bulabilirsin.