Cevaplar için teşekkür ederim.
Birde şunu soracağım ben bu oyunu hayatımda ilk kez oynuyorum arkadaşlar çok övdüler ilk kez oynuyosan oyunu daha iyi öğrenmem ve zorlanmamam açısından Barcelona'yı önerdiler.Bende Barçayı aldım.İlk sezonda 83 puanla Sevilla'nın 1 puan önünde şampiyon oldum (eto'o 22 golle gol kralı oldu toplamda 30 gol attı)İspanya kupası (Villarel'i yendim) , süper kupası (yine villareal'i yendim-yanılmıyosam 2 maçtı birinde 4-2 birinde 2-0 yendim), Şampiyonlar ligi(chelsea'yi 115. dk da yendim 2-1) ve Avrupa süper kupasını (Lazio'yu 4-0) kazandım.Yani bütün kupaları kazandım.
Bu aldığım başarıları Barçada her oynayan alabilirmi yoksa bende iyi birşeyler yapıp oyunun hakkını verebilmişmiyim ? Dediğim gibi oyunun acemisiyim.
Sorularımın cevaplarını verebilirseniz çok mutlu olurum.
(Bu arada ilk sezonda Richards'ı 20 milyon euro civarı Banegayıda 5 milyon euro civarı aldım , 2 . sezonda Bale'yi 30 milyon Alves'i 40 milyon euro civarlarında aldım)
Şimdiki hedefim Breno ve Aguero - 3. sezonumda bu ikiliyi almayı planlıyorum.-Sizce transfer politikam iyimi -60 milyon euro budget kaldı ama kullanmayacağım kullanırsam bir zararı olurmu ?
Transferde çok para harcıyorum ama bir oyuncuyu satmak istiyorum ama talip çıkmıyor bunun nedeni nedir ?
Saygılar