intern caglar92'i aşağıda resimle anlattım. Oyuna girince f5'e bas. Sağ üstte filtreden customize deyip kontrat durumunu serbest yap: berkangs: koyduğun resim gözükmüyor. Eğer sorunun low memory ise ya sanal bellek değerin düşüktür yada harddiskin çok fazla doludur. ***intern***
andezit arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim oynu kurdum ancak oyuna girerekken sürekli : Wrong disc inserted. Please insert the original "FIFA Manager 08" CD/DVD. Retry diyor oynu açmam için yardımcı olursanız sevinirim.
andezit kardeşim tam bilmedigimden kusura bakma. bana yardımcı olabilirsen sevinirim Yine kusura bakma
Venom Orjinal Mesajı Yazan: andezit kardeşim tam bilmedigimden kusura bakma. bana yardımcı olabilirsen sevinirim Yine kusura bakma Dediğim gibi crack bulman gerek ancak burada bulamazsın, benden de daha fazlasını bekleme :)
andezit ya cd var oyunu yeni aldım kaçak degil anlıyacagın sadece ne yapacagımı bilmiyrum :) Evet oyunu açtım ama türkçe yaması olan varsa yardımlarını bekliyorum
caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: andezit arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim oynu kurdum ancak oyuna girerekken sürekli : Wrong disc inserted. Please insert the original "FIFA Manager 08" CD/DVD. Retry diyor oynu açmam için yardımcı olursanız sevinirim. kanka bilgisayarımdan cd ye sağ tıkla aç de orda crack dosyasını bul orda oyunun amblemi olur onu kopyala X:Program files/Oyunun kayıtlı olduğu klasöre gir yapıştır de çıkan soruya ewt de crack böle yapılır:D
Dio Hudson Arkadaşlar ben yeni save açtım 1-2 maç yaptıktan sonra hep oyundan atıyor.Kaç kere denedim olmadı
AmAstasiA Arkadaşlar öncelikle Selam.Benim sorunum şu; Ben 2 arkadaşımla ayrı ayrı fmyi online oynuyordum sorunsuz bir şekilde.Bi arkadaşım(ömer) pcsindeki sorunlar yüsünden format atmak zorunda kaldı.Ben diğer arkadaşımla(rasim) oynamaya dewam ettim.Dİğer arkadaşım(ömer)format attıktan sonra oynamaya kalktık fakat herşeyimis aynı olmasına rağmen 3 gün önce oynayabilmemize rağmen format attıktan sonra oynayamadık.Nedenini bir türlü anlamış değilim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
AmAstasiA Orjinal Mesajı Yazan: intern oyunlarınızın versionu aynı mı? ***intern*** Hep aynı soru geliyor tabiki aynı herşeyi yapıyoruz fakat aynı oyundaki dosyalarda aynı 1 gün önce oynuyoduk fakat şimdi oynayamıyoruz format atarken o oyunun bütün dosyalarını E'de bıraktı hatta belgelerimdekini bile oraya attı format attıktan sonra yerine koydu herşeyimiz aynı ama oynayamıyoruz sorun ne diğer arkadaşımla oynarken bunla oynıyamıyorum acaba format atarken oyunla ilgili bişeymi yaptın diye sorduğumda bişey yapmadım diyor vede sorunu anlayamıyoruz:confused:
Sarpus Arkadaşlar oyunu bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklemek istiyorum ve şu hatayı veriyor oyunu silemiyorum nedeni veya çözümü nedir? http://img240.imageshack.us/my.php?image=javahj7.jpg
Roy Keane Önce oyundan çıkmayı denemelisin:) Oyundan çıkmadan oyunu silmeyi denersen sonuç hüsran olur;)
Sarpus Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Önce oyundan çıkmayı denemelisin:) Oyundan çıkmadan oyunu silmeyi denersen sonuç hüsran olur;) oyunda değilim zaten res ta attım pc'ye açıktır fln die