Venom **Yeni bir oyun açmayı denedin mi, kayıtlı oyunun çok büyümüştür. Ek olarak gün geçtikçe pc yavaşlar...**
el kun Orjinal Mesajı Yazan: Venom Yeni bir oyun açmayı denedin mi, kayıtlı oyunun çok büyümüştür. Ek olarak gün geçtikçe pc yavaşlar... Yeni bi oyun açmadım.kayıtlı oyunumun şu anki boyutu:21 MB ve yeni başladığım bi kariyer(Sivasspor).
.NecromanceR. Arkadaşlar yazı tipi dosyasını fonts klasörüne atmama rağmen yazı tipi değişmiyor neden olabilir bu yardımlarınızı bekliyorum
intern Karim Benzema ve akrap_da : Oyuna eklediğiniz her ilave grafik yaması oyununuzu yavaşlatır. Ayrıca kullandığınız dil ve diğer yamalarda oyununuzun hızını etkiler. Son olarak oynadığınız lig sayısına göre save dosyası büyüdükçe oyun yavaşlar. cağlar92: Bedava oyuncuları şöyle bulabilirsin: Oyundayken f5'e bas ve üstteki filtreden "kontrat durumu: bitmiş yada serbest" seçeneğini ayarla. ***intern***
caglar92 Orjinal Mesajı Yazan: intern Karim Benzema ve akrap_da : Oyuna eklediğiniz her ilave grafik yaması oyununuzu yavaşlatır. Ayrıca kullandığınız dil ve diğer yamalarda oyununuzun hızını etkiler. Son olarak oynadığınız lig sayısına göre save dosyası büyüdükçe oyun yavaşlar. cağlar92: Bedava oyuncuları şöyle bulabilirsin: Oyundayken f5'e bas ve üstteki filtreden "kontrat durumu: bitmiş yada serbest" seçeneğini ayarla. ***intern*** sağol intern de filtre de özelleştir filtre temizle filtre kaydet kaleci defans orta saha satılık listesindekiler var kontrat durumu bitmiş falan yok yani:(
kartal99 yha arkadaşlar bn bu fm de yeniyim de bu yeni oyuncu transfer edince seçilemez oluyor tff 2.lig de oynuyorum yardım eder misiniz acaba????
Venom **Kadro numarası vermen gerekiyor. Zaten son tarihte sana mesaj olarak geliyor kadro numarası vermen gerektiğin.**
NeFaKo FM den sıkılıp silmiştim. cd den yeniden yükledim oyunu açılmıyor http://img119.imageshack.us/my.php?image=adszdj3.png bu resim geliyor. Böyle kalıyor Data klasörüne giriyorum önceden bu kadar boş değildi. Sizin data klasörünün içi böyle mi
maestro_erthe Orjinal Mesajı Yazan: uA_NeFaKo_91 FM den sıkılıp silmiştim. cd den yeniden yükledim oyunu açılmıyor http://img119.imageshack.us/my.php?image=adszdj3.png bu resim geliyor. Böyle kalıyor Data klasörüne giriyorum önceden bu kadar boş değildi. Sizin data klasörünün içi böyle mi benimkinde baya bi dosya var.Senin data da cok eksik var galiba:confused:
NeFaKo arkadaşta benim cd den yükledi sorun yok. Bir de Şöyle bir olay var oyunu silmeye çalışıyorum şu sorunu veriyor
NeFaKo sorun git gide büyüyor şimdide geridönüşüm kutusuna attığım sport interactive dosyası ne siliniyor nede geri yükleniyoor
demiray68 -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar Merhaba Galatasarayın başındayım 2 tane Fitness çalıştıran yardımcı var ama 2 side zayıf Brezilyadan iyi bir Fitness çi buldum ve anlaştım ama yönetim iptal etti. Bende 3 fitness çi çok galiba düşüncesiyle mevcutlardan birinin sözleşmesini fes ettim. Brezilyalı fitness çıyla yeniden anlaştım ama yönetim ihtiyaç yok diyerek yeniden anlaşmayı iptal etti. Ne yapmalıyım?
demiray68 Orjinal Mesajı Yazan: BoysOfHell_41 bi kaçtane daha personel kovmalısın Sağol BoysOfHell_41 diğer fitness cıyıda kovayım bakalım ama 800 bin dolar tazminat istiyor tazminat vermeden kovmanın yolu var mı? 2 sene daha anlaşması var.
David Silva arkadaşalr fm 2008'i indirdim... OYUN ÇALIŞTI İLK YÜKLEDİĞİMDE OYNADIM sıkıldım sildim ancak ikinci kez kurduğumda oyundaki bütün takımlar tarnsfer bütçesiz başlıyordu kulüp başkanından isteme yerine de tıklanmıyordu çıldıracağım... allah aşkına yardım edin...
FACEST arkadaslar aysberg in database ini indirdim.fakat onu nereye kopyalıcagımı bılmıyorum!acil yardım lütfen.cvp beklıyorum saygılar...