MiLiTo selam, pc'den fm2008'i silmeye kalktığımd linkteki hatayı veriyor... bu hata nedir ve nasıl bir silme işlemi yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler... link; http://img124.imageshack.us/img124/5292/fmhatayw9.jpg
cemil_ aradaşla daha önce online oynurduk ama artık hamachide bağlı görünmeme rağmen oyun içinde networkdden girdikten sonra bağlantı sağlamadı diyor sorun ne olabilir?
JASON KIDD beyler banada yardım lütfen gs ile oynuyorum aratillo'nun benle 2012ye kadr szöleşmesi var kazma başkan bana sormadan oyuncuyu sattı nasıl olur bunu nasıl çözerim cevaplara teşekkürler
Venom Çözemezsin arkadaşım, başkanlar kendilerine cazip gelen teklifleri sana sormadan kabul edebiliyor.
recos arkadaşlar ram im 256 mb işlemci 1.8 ghz oyunda da 3 tane ülkenin sadece 1.liglerini açtım ama oyun resmen eziyet oldu.O kadar yavaş ki cok sevdiğim oyun dan soğumaya başladım.Bazı yerlerde 8.0.2 nin oyunu yavaşlattığını duydum.Sizce bu sorunun nedeni nedi?Biliyorum ram düşük ama bu kadar yavaş olması beni deli ediyor.
intern **işlemci celeron mu ayrıca 256 ram için en fazla 2 lig tavsiye edilir, en mükemmel bilgisayarda bile 5-6 lig üzeri oyunu yavaşlatır. 8.02 oyunu yavaşlatmaz, crack'i yavaşlatabilir.** ***intern***
recos pc celeron,database size da samall yaptım oyunda.oyunun crack ini bulamadığım için bi programla oynuorum acaba o mu kasıyor
intern celeron işlemci zaten yavaş, crack yerine programla çalıştırmanda oyunu yavaşlatır. ***intern***
big sexykn ben onlıne fm oynamak istiyodum ve artık arkadaşımla ortak kariyer yapıyoruz.. fakat ben lig deilde arkadaşımla sadece tek maç yapamazmıyım??
ersoyodabas arkadaşlar 2014 teyim ve haziran 24 ünden sonra oyundan atıyor ilerleyemiyorum bütçeden olabilrmi takımdaki yoncular süper save mi silmek de istemiyorum hile flan napcam???
uA_UNI Crash dumps hatası veriyor.. konuda yazılanları yaptım.. bir crackten bahsedilmiş.. varmı elinde mevcut olan?
zidaneogz selamın aleyküm arkadaşlar ben oyunu bi siteden rip li olarak indirdim yükledim gayette güzel bi şekilde oynayabiiliyorum fakat oyunu kaydetip çıkıyorum ve tekrar girdiğimde takımsız antrenör olarak gözüküyorum...yanlış bi yolmu kullanıyorum kaydederken acaba option dan kaydet e basıp kaydediyorum çıkıyorum tekrar girince sadece yukarda oyun;valencia yazıyor ama takım yok kontrol dışında...yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...