Blaze_04 Hmm..Böle bişe hiç başıma gelmedi..Ama bir keresinde load dosyası program filesin içinde değilde d sürücüsünün içinde dökümanlardan çıktı bilmiom ama sen genede hem bilgisayarımdan hemde oyunun içinden uzantıları iyi kontrol et bi..
gfb_eren Arkadaşlar ben güncelleme indirdim ama yeni oyun açarken nerden seçiceğim bir türlü bulamadım
TuNdRaLoWeR **Adaş anlatayım sana..Çok basit..Yeni oyun başlatacaksın karşına çıkacak seçeneklerden bulacaksın..Eğer bunu denediysen ve karşına hiçbir şey çıkmadıysa güncelleme 8.0.1 ile uyumludur fakat seninki 8.0.0'dır..Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana;)**
ygt111 beyler data editor açtığım zaman şu lanet şey çıkıyo bilgisayarı kırasım gelio MSVCP71.dll nasıl açıcam bu data editörü
gfb_eren Bendde 8.0.1 yüklü.Yeni Oyun dediğimde karşıma 8.0.1 Update ve Default çıkıyor.8.0.1'i seçiyorum.Sonra karşıma çıkmıyor birşey.Resmini çekip koyabilirmisin
intern Yamayı yanlış yere yüklemişsindir. Yamayı doğru yere yüklediğinden emin ol. Ayrıca sende 8.01 varsa yama 8.00 uyumluysa yine aynı sorun olur. Buna da dikkat et. --------------------- ygtplyby'a cevap: editörün bozuk olabilir. Açmak istediğin server_db dosyası daha önce eksik kaydedilmiş olabilir. ***intern***
wxkare selam arkadaşlar benim bi sorunum var , FM08 All Turkish Leagues Standard Logos FM08 Turkish Super League KS Blue Logos packlerini indirdim ama bunları nereye koyucam bi karar veremedim bilen varsa bi yardım şimdidenteşşekkür ederim
wxkare Orjinal Mesajı Yazan: gfb_eren Belgelerim-Sports İnteractive-Graphics-Pictures-Logos içine atıcaksın wxkare ;) hoja iyi diyonda senin dediğin yer var orda dediklerin yok bende db games matches skins sounds tactics bunlar var başkada bişe yok bi yardım be
Venom Kendin oluşturacaksın, ya da Dosya Merkezi'nden "Dosyaları Atacağınız Klasörler" adlı çalışmayı indireceksin.
NoXiOuS Zaman geçtikçe oyunda yavaşlama oluyor (2011-2012 yılında baya yavaşlama oldu) bunun bir çözümü var mıdır ?
NOE Beyler baska sunucuya gir diyorum oyunda:sol alt koseden...sunucunun ag adresını gır dıyo.. bende adresı(IP)gırıyorum HATA:Suucuya baglanılamadı dıyo ne yapmam gerek... sürümüm 8.0.0
kadikoyhell62 arkadaşlar bendeki hata maçtayken oyun kendi kendine gol veriyo maç devam ederken allta gol olunca yanıp sönmeler gol olmadığı halde oluyo genel görünüm sekmesinde mesela maç 0-0 ken son skorlara tıkladğımda maçın mesela 4-0 olduğunu gösteriyo maç bitince tabi genel görünümdeki geçerli oluyo bzaen gol luyo göstermiyo maç 0-0 bitti diyelim menu bi geliyorum 1-0 bitmiş :s henüz ilk sezonumdayım 34. hafta 3-4 maçtır bu sorun war daha önceden yoktu virüs taramasıda yaptım ama nafile dzelme yok yardımcı labilrseniz çok teşşekkür ederim şimdiden
azap1915 oyunu yükledi ama data editör kısmına tıkladım hata verdi hatada da ''MSVCP71.dll bulunamadığından uygulama başlatılamadı dio ne yapabilirim bana lütfen yardımcı olun... :confused: