_Abdussamed_ Benim merak etdigim sey be a pro modunda manager modda gibi transfer var mi? baska takimlar transfer etmek istiyormu? fifa 07 deki gibi ECC vs. kupalar varmi?lutfen cevablarinizi bekliyorum.
kane20 İlk sezon da avrupa kupaları yokmuş ancak ikinci sezonda var.be a pro modunda da diger klupler teklifte bulunuyorlar performansınıza göre
fifanem Ya ben bişey sorcam bu be a pro mod kamerası var bende ama hep uzktan çekim onu oyuncuya naıl yaklaştıcaz videolarda vardıya hani ronaldinho falan oluyosun stadda kamera dönüyor falan bi bilgigisi olan varmı??
hangmaneagle Orjinal Mesajı Yazan: fifanem Ya ben bişey sorcam bu be a pro mod kamerası var bende ama hep uzktan çekim onu oyuncuya naıl yaklaştıcaz videolarda vardıya hani ronaldinho falan oluyosun stadda kamera dönüyor falan bi bilgigisi olan varmı?? bence senin dediğin ps3 ve xbox da olur pc de olması zor
singup Ya ben bişey sorcam bu be a pro mod kamerası var bende ama hep uzktan çekim onu oyuncuya naıl yaklaştıcaz videolarda vardıya hani ronaldinho falan oluyosun stadda kamera dönüyor falan bi bilgigisi olan varmı?? o şey mesela kaleye şu çekiceksin ya işini zorlaştırmak kolay gol atmamaman için sahada topun senden uzaklaşmasına göre kamera oynuo... :D :cool:
gfb_bthn Arkadaşlar be a pro da ilk sezonu bitirdim ama 2. sezonu bi türlü qeçemedim başlayamadım ?? bi yardımcı olun lütfen acil :S