Simdiye dek pek XBOX 360 uzerindeki FIFA08 lerden bir haber alamadim ondan kendim birseyler ekliyeyim dedim.
Birincisi tabiki TSL olmasi cok guzel. Bazi oyuncular guzel benzemis olsada coguda pek bengzemiyor. Mesela Nobre bana biraz beyaz tenli olarak geldi oyunda ama onlari atladim.
Oyunun oynayisi cok guzel. Gercekten cok hemde cok degisik bir oyun tarzi var onceki fifalara bakaraktan. Bilgisayarimda da var Fifa08 ama XBOX 360 da oynadigim kadar zevk alamiyorum. Hele bu yeni Be a PRO mode denen bir oyun var icinde. Super birsey. Mac boyunca Hakan Sukur, Kezman veya Bobo olmak cok guzel birsey :) Bu modu da Hem bilgisayarda hemde Xbox 360 da oynadim. Ama Xbox 360 gercekten manyak birsey. Benden size tavsiye xbox 360da oynayin Fifa,yi gercekten bambaska bir dunya acilacak size.
Oyuncularin A.I cok degismis bu fifada. Gercekten bi kitapta okudum. Bilgisayar topu aldiginda hemen bir olasilik atak dusunuyor ve ona gore pasini veriyor. Yani bilgisayar kendi dusunuyor pasi vermeden once. Onceki fifalar otomatike bagli gibi oyniyordu. Ne yapacagini onceden tahmin edebilirdin. Bu Fifa da yok iste bu. PES 2008 nasil birsey olacak bilmiyorum ama simdiye dek benim en hosuma giden Futbol oyunun Fifa08 dir.