morinho Bu Adreste Xbox360 için yeni fotolar war oyununda xboxdan port edildiğinide düşünürsek pc içinde bilgisahibi oluruz bu görüntülerden gerçekten muhteşem yenilikler war Tıkla
erhan1453 bjk 1 ınter 0 yazıyo ama bız yendık ınterı bjk degıl kı yyaaa dermısım emegıne saol tesekkur
BugrahanGURSU bu SS ' lerden anlaşılıoki BEŞİKTAŞ yer alıor..!! OH BE.!!! ÇIK ARTIK PES 2008 GEÇ LANET ZAMAN.!!! :D
nec85 ee ztn war beşiktaş fenerbahçe lisansları alınmış ya şüpheniz olmasın olacak 3 büyükler... ya yalnız dikkatimi çektide pc grafikleriyle xbox arasında bi fark yok...
xenoa zaten beşiktaş var arkadşım nie şüphe ettinki sanırım galatasaray yok ama görücez herkes başka bişey diyo
Annihilator xbox 360 goruntuleri ile pc aynı olcak bna gore... next-gen olduu içn deişmez... gruntuler supper!!
morinho görüntüler bunla birebir olur büyük ihtimal tabi ekran kartının çok güçlü we kaliteli bir kart olması lazım en önemlisi pixel 3.0 desteklemesi lazım pes 08'in tam havasını alabilmek için
digimax aynen öyle yoksa oyunu eleştirmekten başka bişey yapmazsınız.. + ben bu sslerden master lig sistemin nası olacağı hakkında hala bi fikir edinemedim.. kaç lig oalcka şampiyonlar ligi sistemi felan değişecekmi.. süper cup olacakmı vs.....
morinho ati sapphire x1650 pro agp 256 mb 128 bit shader pixel 3.0 160 180 civarı.. kaliteli we yeni çıkan oyunları rahatlıkla çalıştırına bir kart (çünkü bnde alıcam kısa zamanda) high seviyesinde oynarsınız bir alternatif palit 7600 gt agp yada birazdaha yüksek model x1950 pro
necromancer34 benim dikkatimi ceken her sahada kalelerin ayni olmasi pes 6 da ki stada gore kalelerdeki farklilik yok resimlerde kisin oynanan maclarda arka plandaki seyirciler uzun kollu ustler giymis kucuk ama guzel dusunulmus bir ayrinti...