al bitane daha... Adamlar oyun çıkmadan uyumlu sistemleri acıkladırlar.. Yani bu sistemlere sahip olmayan kullanıcıların oyunu oynamamasını ve almamalarını göze aldılar ama nedense bunu anlamayan bazı kişiler gelmiş konami ya burda laf atıyorlar bela okuyorlar falan...
Oyun bugüne kadar gelmiş gecmiş futbol simulasyon oyunlarının en iyisi üstelik ben laptopda oynuyorum sistemimde
2 ghz dual core işlemci
2 gb ram
geforce go 7400 256 mb ekran kartı
ve hiç sorunsuz high da oynuyorum..
bakin millet ekran kartı zayıf gelen yani arkadaşlar Riva tuner adlı programla ekran kartınıza overclock yaparak gücünü %70 artırmanız mumkun.. tabi bu cokkk eski kartlar icin mumkun degil..
Yıllarca PC de NEXT GEN dediniz adamlar yaptı şimdide bela okuyorsunuz bunu anlamak cok güc..
ben oldum olası fifa oynardım bu seneye kadar artık pes den vaz gecemiyorum. Monitör den 1 1.5 metre uzaklıkdayken sanki tv de mac izler gibi oyunu oynuyorum süper bi oyay bu görüntü...
Herkez önce sistemini adamların acıkladıgı seviyeye getirsin ondan sonra bir problem olursa konomi ye laf atsın..
herkeze iyi oyunlar...
**Şu Riva Tuner adlı programının kullanımı hakkında bıraz ayrıntılı bılgı verebılırsenız cok sevınırım.Yanı oyundan daha fazla verım alabılmemız ıcın degıstırmemız gereken ayarlar neler ve program uzerınden bu ayarlara nasıl ulasıyoruz.Ekran kartının ıslevınde daha sonra herhangı bır sorun meydana gelmemesı ıcın ayrıntılı olarak yazarsanız sevınırım.Iyı calısmalar...**