Koray93 bn kastamonu dan aldım dvd 4 ytl cd side 3 ytl artı spiker cd sini alıyosun 3 cd 4.5 ytlye geliyor demekki oyun ripli
tcan Arkadaşlar oyunu İzmir'de nerde bulabilirim Konak veya çevresi olabilir. Üçkuyular da olur Hatay tarafı da olur farketmez *edit: yazım hatası*
Dio Hudson Orjinal Mesajı Yazan: scrk ist ümraniye dudullu yada yukarı duduluda nerde bulabilirim ? ??????????
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: dj tezZ Arkadaşlar oyunu İzmir'de nerde bulabilirim Konak veya çevresi olabilir. Üçkuyular da olur Hatay tarafı da olur farketmez edit: yazım hatası Orjinal Mesajı Yazan: c_as17 izmir-selçuk düz lisenin karşısındaki internet cafe 5 ytl dvd
tcan her yer olur dedik ama o kader da deil :D:D:D Başka yer varmı sizin aldığınız konak olur gaziemir olur ve çevresi olur. bana gidip Kiraz'dan aldım demeyin ama :D:D:D:D:D
g.hagiyzr07 ANTALYADA LARA GENPANIN ORADA TRİMİSCİDEN HEMEN DÖNÜN ORDA YAZAR ZATEN PS2 10 YTL PCYİ 5,6 YTLDİR :triangle::circle:
NoWaYouT Fifa08 i ps2 için İstanbul'da nerede bulabilirim? Özellikle Avcılar tarafında bir yer tavsiye ederseniz sevinirim
happy1558 arkadaslar ben ankaranın bı ılcesınde oturuyorum bana oyunu bulmamda yardımcı olabılecek bı sahsıyet var mı?
enginselgs Bizim arka sokakta almak satıyorlar:D:D:D DVD 3YTl istiyen warsa gelsin alsın çok mükemmel walla:D:D:D orjinal alıpta kazık yemeyin bazıları gibi:D:D:D
ronaldozkan_9 ben şişliden telekom sokağından aldım 5 ytl ye :D :D :D bu sene fifa hayal kırıklıgı yarattı pesi orjinal alıcam :P
tcan Orjinal Mesajı Yazan: enginselgs Bizim arka sokakta almak satıyorlar:D:D:D DVD 3YTl istiyen warsa gelsin alsın çok mükemmel walla:D:D:D orjinal alıpta kazık yemeyin bazıları gibi:D:D:D senin arka taraf neresi olum izmir mi