Ronnix10
oleyyy bn istanbul esenler atışalanı nından alıcam yarın
oleyyy bn istanbul esenler atışalanı nından alıcam yarın
Arkadaşlar ankara için yazıyorum tunalının hemen başında odeka pasajı var ordan bulabilirsiniz dvd 10 ytl çok ucuz demi ama naapalım sağlık olsun :D
Orjinal Mesajı Yazan: kk9
Arkadaşlar ankara için yazıyorum tunalının hemen başında odeka pasajı var ordan bulabilirsiniz dvd 10 ytl çok ucuz demi ama naapalım sağlık olsun :D
Ankara'da Karum'da Ferhat Computer var. Orada da bulabilirsiniz.
Ben yinede biraz daha para biriktirip sitemizden cd key ya da oyunun kendisini almanız taraftarıyım. Online keyfini yaşamanız açısından...
Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen
Orjinal Mesajı Yazan: kk9
Ankara'da Karum'da Ferhat Computer var. Orada da bulabilirsiniz.
Ben yinede biraz daha para biriktirip sitemizden cd key ya da oyunun kendisini almanız taraftarıyım. Online keyfini yaşamanız açısından...
Son Derece Doğru bir anlayış vede EA'nın Game Testers'larıyla konuşmalarım çok defa oldu , Şunu sölemek gerekirse TSLye önem verilmesi veyada dediğimiz gibi Türkiye'den çok oyun siparişi gelmesi değil ; Ligin gerçekteki önemi yoksa O TSL'nin oraya koyulmasının sebebi Türkiyeden'de kar oranını çoğaltmak bizde bu Kar etmelerine yardımcı olmayız elbette ki. Online'dan Menejerlig'in gerçek zevkini veriyor insan'a vede Harika bir tat , bir kerelik olsun tatmak gerekiyor :)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net