DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: necati_34 Orjinal Mesajı Yazan: fatalrhymer8 ağ adı : fıfa 08 ağı şifre :1234 oynamak için kadrolarda değişiklik olmaması gerekiyo ;) Kardeş,böyle bir ağ yok diyor.Bir daha yazarmısın ağın adını ve şifreyi. doğru sölüyosun :D yalnış yazmışım ama sonra düzeltmeye uğraşmadım ağ adı : Fıfa 08 ağ şifre : 1234
alemtual Ağ Adı: kayserililerclubu Şifre: 123 Not: FİFA KRALI OLANLAR GELSİN :D FİFA DERSİ İSTEYENLER <>' Na Ulşasın :D:D:D:D:D:D
henryramos14 ağ adı:ramazan_06 şifre:1903 fıfa 2008 oynamak isteyen,kendine güvenen bütün kardeslerimi bekliyorum.:)) sorun olursa msn adresim:rmz_bjk_1903@hotmail.com her gün çevrim içiyim ve fıfa oynamakk istiyorumm:))
punish1907 Ağ Adı: 4krapoL Password: 1 Seviyeli, Sürekli Aktif ve Güncellenen FIFA'cıların Adresi. DN: Son Birkaç Kontenjan Kaldı.
henryramos14 ağ adı:ramazan_06 şifre:1903 fıfa 2008 oynamak isteyen,kendine güvenen bütün kardeslerimi bekliyorum.) sorun olursa msn adresim:rmz_bjk_1903@hotmail.com her gün çevrim içiyim ve fıfa oynamakk istiyorumm)