Emmet Ray Ağ Bağlantılarından Hamachiyi etkinleştir. kurulum olmuyor ''Hamachi ağ sürücüsü kuruluyor'' yazısı çıkıyor fakat hata veriyor tam işlem biterken.ben bide silmeden önce premium lamıştım ondan da olabilir mi?
okkfb yaa arkadaşlar ben arkadaşımla oynayacağım şimdi ama beceremiyoruz hamachiden oyuna girmeyi nasıl yapacağız oyunu kuran ne yapacak giren ne yapacak videolu anlatımlar var ama bilgisayarım da şu anda açmıyor o videoları
Red_StaR28 Ağ Adı :NetbulPower Şifre : 123 yamalı yamasız farketmez ama sadece en iyi olanlar gelsin Not : 2 gün Online olmayanlar silinecektir.
mert842 Orjinal Mesajı Yazan: MERT YILDIZ ag adı:fenerli06 şifre:1907 not:yenı acılmıstır turnuvalar cumartesi baslayacaktır ısteyen her takımla katılabılır.yani 10.05.08
Red_StaR28 Ağ Adı :Sadece Futbol Şifre : 123 yamalı yamasız farketmez ama sadece en iyi olanlar gelsin Not : 2 gün Online olmayanlar silinecektir.
javafb TURNUVA 8 kişilik 11 mayıs 2008 saat 16:45 de başlayacak AG ADı:java08 şifre:123 toplam katılım 5 kişi son 3 kişi çabuk olun
sambaci cassio de souza soares lincoln arkadaşlar herkese duyurun ağ adı:java08 şifre:123 turnuva vardır yamasız olanlar katılabilir istediği takımı seçebilir