keker44 BFME2 AND FİFA 08:AĞ ADI 123:ŞİFRE YUKARIDA BENİM HAMACHİ AĞI ADRESİM VE PAROLAM VAR LÜTFEN BU AĞA BFME2 İÇİN 1.00 VERSİYON GELİRSE İİ OLUR FİFA’DA BENİ YENEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN VARSA GELSİN BAYAĞI KLAS TAKTİKLERİM VAR KENDİ ÇAPIMDA:)
BERoKoNy arkadaşlar bana yardım edebilecek olan warmı ben bi arkımla oynamak istiyorum ama sitede nasıl oynandığını anlatan bise bulamadım yardım edin lütfen
emreore YA ABİLER HAMACHİ NE DEMEK BİZİM EVDE KABLO FLN WR ONU BİLGİYE BAĞLASAM ONLINE OYNAYABİLİRMİİM?VE BNDE FİFA YÜKLÜ DEİL NASI FACELERİ AKTARICAM??:confused:
BERoKoNy arkadaşlar bana yardım edin lütfen bi türlü hamachiyi yapamadım yardım etmek isteyenler mesaj göndersin yada berkanilya@hotmail.com
cibildak herkeze slm oncelıkle fıfa07 sıte sampıyonu olmus we bırcok kez kupa kazanmıs olmanın gururuyla fıfa08 gelıstırdım kendımı oynamak ısteyen gelsın solım elı bos donebılır AG: spawn17 şifre:123 gorusmek uzere Amac dostluk kAzansın (yamasız)
Shafac Best_FİFA08 FİFA08_SNC Powerful_FİFA08 Wonderful_FİFA08 sifreleri 1 **Yamalılar Gelsin Bide Online Olanlar 1 Hafta sonra ortadan Kaybolcaksanız Gelmeyın**
fpotur Orjinal Mesajı Yazan: fpotur Ağ: FİFA 2008TR şifre: 2008 yama yuklemedım beklıyorum deneyelım bakalım
kalstroem6 Eniyilergelsin Sifre 1 Yamasizlari beklerim agim premium ve 35 kisi var,200 kisiyi gecmesini istiyorum,bir kac gün sonra kaybolacaksaniz hic gelmeyiniz. Simdiden tesekkür ediyorum.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: abdulkadir1 ağ adı:19.07 şifre:1907 farketmez yamalı yamasız hepinizi beklerim Hamachi'den Oynacaksan İkinizdede Aynı Özellikler Olmalı;)