Aması şu; arkadaşlar bu güne kadar iki tane yama indirdim ve ikiside birbirinden berbattı ve indirdiğim bu yamalar en çok indirilen yamalardandı. İndirdiğim yamalar ara konularla ilgili ufak yamalar değil bütün transferleri kapsıyan Türkiye ligine ağırlıklı önem verilmiş stadyumlar eklenmiş tsl topu ve hakemleri olan ve lig A nında yapılmış olduğu yamalardı..
İki yamada sorun üstüne sorunlu ve gerçekçilikten çok uzaktı...
Bazısında sahalar gözükmezken bazısında süreklilik problemleri yaşanıyordu...
Yamaların Türkçeleri oturmamış yarı Türk yarı İngiliz karman çorman absürd kelimeler zinciri haline gelmişti...
Yamaları silsemde Fifa hep yama varmış şekilde açıyordu oyunu... (bilemiyorum bu benimde sorunum olabilir tam silememiş olabilirim)
Ve en önemlisi herşey (oyuncu güçleri, sahalar, sponsorlar, kullanılan Türkçe) çook ama çok gerçekten uzaktı...
Bütün yama yapan arkadaşları tekrar verdikleri o büyük emeklerden dolayı tebrik ediyorum ve kimbilir kaç gece uykusuz ve yorgun kalıp hazırlayıp bize sunmalarınada sonsuz teşekkür ediyorum..
Ama bunlar varolan olgular ve reddedilemez gerçekler ve yorumlar... Yani ne derseniz değin bu sorunlar var. (zaten fifa sorunlu ve birçok aptalca hatası olan bir oyun değil mi?)
Bir bilmeyen olarak sizden ricam; siz bilenlerin fifadaki bu aptal hataları (adam seçmeme, önündeki topa koşmama hatta durma, hayalet oyuncular, gol olan autlar, aut olan goller gibi...) halletme yolunda çalışmalarınız olacakmı bunu öğrenmek istiyorum. (yani önce şu fifa yı bi adam gibi hatasız oynayabilsek)
Birde acele etmeseniz de (biz bekleriz sorun değil ) şu yamaları yaptıktan sonra deneseniz başka başka makinelerde ve biraz da gerçekçiliğini arttırsanız güzel olmaz mı?
Bunlar sadece bana ait görüşlerdir ve iyiniyetlilerdir vede kimseyle alıp veremediği yoktur...
Herkese teşekkürler...