fructoser Orjinal Mesajı Yazan: ishakki oynayanlar ilk izlenimlerini aktarsa hiç de fena olmaz hani:rolleyes: ishakki hiç cevap vermiyorsun özel mesajlara falan, ne iş :)
recoba_20 oyunu indirenlerin ss atacağını sanmıyorum onlar kopmuşlardır şimdi:) şaka bi yana da hiçbir server a bağlanamadım kotayı gecmeyı bıle kafaya koydum ama nafile:mad: birazdaha bekleyip part part bölünmüşünü indircez galiba..
HeLL_DraGoN Orjinal Mesajı Yazan: gencfb07 kotalıyız 4gb 3 ü gitti 300-500 mb a sıkıştırabilse birisi süper olur Bencede :(
Ferman31 ben yine hiç indiremiyom indiriyodum 20kb hızla sonra bağlantı gitti(telekomun benden yediği küfürün haddi hesabı yok) sonra devam ettirdim dolu diyo.hayatta inmez artık bu 1 ay beklerim az kişinin denk gelmesi için ozamanda oyun çıkıcak.inmez hayatta gidelim gaffur.
ishakki Orjinal Mesajı Yazan: fructoser Orjinal Mesajı Yazan: ishakki oynayanlar ilk izlenimlerini aktarsa hiç de fena olmaz hani:rolleyes: ishakki hiç cevap vermiyorsun özel mesajlara falan, ne iş :) bugün msj attın hemen 1 dk içinde cvp yazdım :D gelmedi mi? gidenlere kaydetti msjı. hemen yollarım yalancı diilimmm ben :P
fructoser Kimsenin demoyu indirip, birkaç parçaya bölüp, bir yere upload edeceğini sanmıyorum kısa zamanda :) Önce kendileri oynayacaktır tabi, kim olsa bence böyle yapar. Ben de indiriyorum, %23'lere geldi. Getright kullanıyorum.
ermanilman arkadaşlar bu sitelerin hiçbirinden çekemiyorum ben hangisi daha hızlı bana yadımcı olurmusunuz?bende 15k oluyo en fazla.daha fazla çekmem gerek
recoba_20 aslında fructoser in dediği doğru partlara ayırıp koymaları anca uyandıkaları zaman olur.onlar şimdi PES aleminde uçuyolar:) haklı olarak tabii...
recoba_20 bende 44 oldu... sistem gereksinimleri nasıl tepki veriyor arkadaşlar... ewt şu sistem gereksinimlerinden bahsedelim morinho arkadas acaba bu oyunun full halimi.bi cevap veririsen..ss lere bakınca tabiki fark anlaşılıyo ama merak ediyoruz..
fructoser Orjinal Mesajı Yazan: ultra_hk aslında fructoser in dediği doğru partlara ayırıp koymaları anca uyandıkaları zaman olur.onlar şimdi PES aleminde uçuyolar:) haklı olarak tabii... Yabancılar koyabilir ama ilerleyen saatlerde. O belli olmaz.