Canerdude Orjinal Mesajı Yazan: keremd Orjinal Mesajı Yazan: xenoa oha süpermiş galatasarayda nonda bile var çok beğendim ama fener lisanslı değil beyler yazık :S hahaha:D :D :D Yanlışlıkla fullünü indirmişsinin oyunun, demoyu indiriyoruz biz. :D Ahahahahahaaa :D:D :D sen beni güldürdün allah da seni güldürsün ha hah ha...
nako74 arkadaşlar benim pc : İŞLEMCİ: Intel(R)pentium 4 CPU 2.40 GHz RAM: 256 ram EKRAN KARTI :NVIDIA GeForce 2 MX/MX 400 64 ram DirectX SÜRÜMÜ:9.0c (4.09.0000.0904) arkadaşlar benim PC PES 2008i medium da en kötüsü low da çalıştırır mı ???
Datronic Orjinal Mesajı Yazan: saydam caktırma ilkkez pes oynuyorum :D özel ss isteyen varsa yazsın abartmadan tabi :) arda turanını tuncayın felan özellikleri nin ss lerini yollarmıısın arda nın driblingini çok merak eddiyorum
jacket yamayı indirdim ... kurdum ... fakat oyun açılmıyor .. dl.. uzantılı bi dosya istiyor .. onu indirdim .. denedim .. bu seferde oyuna giremedim .. sebebi ne olabilir .. çözümü var mıdır ..
jacket d3dx9_30.dll isimli dosya bulunamadığı için uygulama başlatılamadı dior .. bu dosyayı indiriorum,bu seferde oyuna giriyor fakat bir türlü oyunun menüsü karşıma çıkmıyor.. ekran karardığı ile kalıyor ...
r.i.d.o. azım açık kaldı acayip değiştirmişler oyunu.fifa 08 i görüdkten sonra pes'de pek bi değişim beklemiyordum, acayip şaşırdım.özellikle menüyü mükemmle tasarımını harika yapmşlar.türkiye nin olması da beni çok şaşırttı.full oyunu çıkar çıkmaz çekecem netten... sabırsızlıkla bekliyorum...
Legend_ PEs 2008 ekran kartını iyi istiyor ! Oyunda duraklama bölümlerinden oyuna geçişte kasmalar fazla meydana geldi bende ama Pes 2008 bu sefer çok iyi iş yapmış
Aiko evet banada sağlam bi link lazım hangi linke dadandıysam o link çöktü 3 linkten indirmeye çalıştım 3ündende 200 ile indiriodum 3ündede sorun cıktı 10 a fln düştü birden o düşüşten beri iflah olmuo siteler varmı sağlam bi link demo içn?
hawker arkadaşlar bu demoyu ikiye yada dört e bölüpte koyucak yokmu internete ben kafeden indiriyorum taşımnabilir harddiskle alıcam ama hepsini alamam. bir arkadaş on parçaya ayırmış ama o kadar bekleyemem. ilk part ı indirdim sonra 200 dakika beklemen gerek diyor
mariohasan arkadaşlar ben pes hastasıyım.Yanlız fx5500 var bende biliyorum ki kascak bilgisayarı.Bana bir ekran kartı söyleyin beni beş sene idare etcek olsun birde pes 2008'i rahat oynatsın.Önerileriniz neler arkadaşlar acil yardım edin.
pesfanatik Orjinal Mesajı Yazan: selimer demoda iki kişi oynanabiliyor mu?? Arkadasım dosyalar bolumunde Kitserver 7.0.0a diye bir dosya var onun ile 4 kisiye kadar oynanabiliyor.