ermanilman abicim böyle çok uzun sürüyo ya.ben anlamadım.ortalama 125k ile başladık şimdi 30lardan bahsediyo..sinirlerim gerildi
saydam Orjinal Mesajı Yazan: e_blackeagles Orjinal Mesajı Yazan: saydam sonunda indirilen bir link buldum 170kbs ile indiriyor hadi hayırlısıııııı saydam o linki bize de verir misin. :) o link sizlere ömür kardeşim :)
e_blackeagles Orjinal Mesajı Yazan: saydam Orjinal Mesajı Yazan: e_blackeagles Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: saydam sonunda indirilen bir link buldum 170kbs ile indiriyor hadi hayırlısıııııı saydam o linki bize de verir misin. :) o link sizlere ömür kardeşim :) ne diyelim allah rahmet eylesin :( mekanı cennet olsun... :D
morinho oynarsın tahminen ya shader model 1.1 dir yada 2.0 dır bu kartın low detayda oynarsın ama aa af açarsan oyunda aşırı bi kasma olucaktır
Elik Oyun çok süper ya, başından kalkmak imkansız. Bazı ekran görüntüleri yakaladım sizin için. Görüntüleri laptop'da aldım, 1280x800 çözünürlükte. Galeri: http://soccercenter.net/galeri/4369/PES-2008-DEMO-Ekran-Goruntuleri
JustRelax verilen.linklerdeki.fransız.sitesinden.flashget.ile.ortalama.130kb/s.ile.cekiliyor.bilginize..
RaphaeLmiX Orjinal Mesajı Yazan: lesh.men ge force fx 5200 128 mb e. karti shader modeli ney kasarmı lütfen bişe yazın ya zaten arkadaşlar bir çok yerde cevapladı senin dediğin bu kartı ben 2-3 sene önce kullanıyordum.. (Zor oynarsın) oynarsan da istediğin şekilde zevk alamazsın diye düşünüyorum..
e_blackeagles elik bakıyorum hiç şut çekememişsin. :D zor galiba,oynanış bakımından pes6 dan farkları ne söylermisniz.(oynayan tüm arkadaşlara soruyorum)
South_Park Orjinal Mesajı Yazan: Elik Oyun çok süper ya, başından kalkmak imkansız. Bazı ekran görüntüleri yakaladım sizin için. Görüntüleri laptop'da aldım, 1280x800 çözünürlükte. Galeri: http://soccercenter.net/galeri/4369/PES-2008-DEMO-Ekran-Goruntuleri of ya :D daha 2:20 saat var inmesi :D acayip sabırsızım
feyyaz_bjk ***bakalım indirmeye başladık... yabancı forumlarda gezdiğimde bir çok arkadaş beğenmediğini ifade etti bakalım ben nasıl bulacağım... 3 saat sonra iftardan sonra oynarız bakalım...***