Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: KRAL_FIFA Bu kadarda olmaz yaaa boyle sans golu hic gormemistim... Bu Gole Şans Gölü Denmez.. Ustanın Attığı klas gol denir... ;) işte golün videosu: http://soccercenter.net/forum/konu/91621/Kasimpasa-0-1-Galatasaray-Umit-Karan-in-Rovesata-Golu
adu Orjinal Mesajı Yazan: KRAL_FIFA Bu kadarda olmaz yaaa boyle sans golu hic gormemistim... Sen şans golü görmemişsin git bi Selçuk Şahin'in Lyon'a attığı golü izlede gel. Böyle bir gole şans golü diyebilecek nadir insanlar vardır dünyada. Bu dediğine göre bütün rövaşata golleri şans eseri atılıyor. Hiç teknik yok adam rövaşata vuruyor her zaman şansa gol oluyor değil mi?
Venom **Şans elbette. Galatasaraylı hiçbir oyuncu bileğinin hakkıyla gol atamaz. Hele röveşata mı? İmkanı yok.**:)
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez Şans elbette. Galatasaraylı hiçbir oyuncu bileğinin hakkıyla gol atamaz. Hele röveşata mı? İmkanı yok.:) :confused: amacın ne tamm tartışmayın artık. Şans yada Beceri Gol atıldı maç bitti..
adu Orjinal Mesajı Yazan: EkSeLaNs_ Orjinal Mesajı Yazan: David Villa Sánchez Şans elbette. Galatasaraylı hiçbir oyuncu bileğinin hakkıyla gol atamaz. Hele röveşata mı? İmkanı yok.:) :confused: amacın ne tamm tartışmayın artık. Şans yada Beceri Gol atıldı maç bitti.. Tartışmayı asıl başlatanlardan biri de sensinde neyse;)
Legend_ Ya Ümit Karan kimki dünyanın en iyi 3. santraforu 1.Henry 2.Nistelrooy 3.Ümit Karan ama bunlar canları istediğinde iyiler :) bu gol ve başka gller onu gösteriyor :)
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: _legend_ Ya Ümit Karan kimki dünyanın en iyi 3. santraforu 1.Henry 2.Nistelrooy 3.Ümit Karan ama bunlar canları istediğinde iyiler :) bu gol ve başka gller onu gösteriyor :) O kadar uçmasak iyi olur:)Ama Ümit Karan şüphesiz Türkiye'nin en iyi 3 forvetinden biridir.
venomX Orjinal Mesajı Yazan: EkSeLaNs_ Orjinal Mesajı Yazan: KRAL_FIFA Bu kadarda olmaz yaaa boyle sans golu hic gormemistim... Bu Gole Şans Gölü Denmez.. Ustanın Attığı klas gol denir... ;) işte golün videosu: http://soccercenter.net/forum/konu/91621/Kasimpasa-0-1-Galatasaray-Umit-Karan-in-Rovesata-Golu sonuna kadar katılıyorum