TaYFuN32 arkadaşım o dosyaları bul ve sil sorun ortadan kalkar bi de gizli klasörleri göster seceneğini aktif hale getir
GaSgoine Orjinal Mesajı Yazan: TaYFuN32 arkadaşım o dosyaları bul ve sil sorun ortadan kalkar bi de gizli klasörleri göster seceneğini aktif hale getir alakası yok.dili ingilizce yapmayla alakalı
Ekselans Denetim masasından bölge ve dil seçeneklerinden dil seçeneğini İniglizce yap sorun çıkmaz bendede ilk yüklemede geliyodu İngilizce yaptıktan sonra sorun kalmadı. ;)
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: Gfboguz41 Yok Valla Almanca'da Kursam İnglizcede Kursam Gene Aynı Bir B*k Olmuyor... Ozaman sorunu bilemicem... :rolleyes:
Gfboguz41 Ya Gecen Kurdum Oynadım Sonra Yanlıs Bır Sey Yukledım Sılıp Tekrar Yukleyecektım Ama Ne Pc'de Nede Laptop'da Kurulmuyor Hep Hata Hep Hata Siliyorum Gene Hata...
Gfboguz41 Arkadaşlar Yanlış Yapmışım Yane A.B.D İngiltere Olanı İşaretlemişim Ama Genede Yardımcı Olan Arkadaşlara Çok Ama Çok TEŞEKKÜR EDERİM Sağolun Varolun...
Ekselans Orjinal Mesajı Yazan: Gfboguz41 Arkadaşlar Yanlış Yapmışım Yane A.B.D İngiltere Olanı İşaretlemişim Ama Genede Yardımcı Olan Arkadaşlara Çok Ama Çok TEŞEKKÜR EDERİM Sağolun Varolun... ne demek Yardımlaşmak Türk Geleneğinden gelen bi durum.. Elimden olmadan İstemesemde yardım ediyorum İhtiyaçı olan herkese(Tabiki bildiğim konularda).