DJ_DISCO meraba arkadaslar ben fifa 07 kullanıcısıyım bu son çıkan yaması hazır bulunan fıfa 07 yi (stadlar trckll süper lig ve bazı)pc ye yükledim ve nedense oyun çok yavas açılıyo dil secenegine nerdeyse 10 saniyede geliyo sonraski yazılara 2 saniye sonra + lütfen bi tusa basın yazısı 10 11 saniye sonra menü 15 saniye sonra ve oyuna sonra dan eklemiş bizim stadları secip maca girince yarım dakka bekliyo ama kendi oyunun stadına girince normal giriyo neden böyle yapıyo çözümü varmı acaba şimdidden tşk
RocKKingGS arkadaşlar eğer biraz forum araştırsaydınız bulurdunuz tam 4 kere yazdım çözümünü ve tekrar yazıyorum ..... aygıt yöneticisinden disk sürücüsünü devre dışı bırak herşey hallolur...
YAKISIKLI_18 evet ben arkadasın dedigi gibi yaptım yavaslama olayı kalktı cok güzel oldu simdi mükemmel oldı oyn sagolsaın tesekkürler bilgiler icin
TheSeyTan1907 Orjinal Mesajı Yazan: RocKKingGS arkadaşlar eğer biraz forum araştırsaydınız bulurdunuz tam 4 kere yazdım çözümünü ve tekrar yazıyorum ..... aygıt yöneticisinden disk sürücüsünü devre dışı bırak herşey hallolur... arkadaşım bahSettiğin şey yani Harddisk'i mi devredıŞı bırakıcaz.. şimdi yapıcaktım ama sakata geLmeyeLim diye tekrar sormak istedim..
Neo Orjinal Mesajı Yazan: TheSeyTan1907 Orjinal Mesajı Yazan: RocKKingGS arkadaşlar eğer biraz forum araştırsaydınız bulurdunuz tam 4 kere yazdım çözümünü ve tekrar yazıyorum ..... aygıt yöneticisinden disk sürücüsünü devre dışı bırak herşey hallolur... arkadaşım bahSettiğin şey yani Harddisk'i mi devredıŞı bırakıcaz.. şimdi yapıcaktım ama sakata geLmeyeLim diye tekrar sormak istedim.. Disket diyo harddisk değil :) A sürücüsü yani.
TheSeyTan1907 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: TheSeyTan1907 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: RocKKingGS arkadaşlar eğer biraz forum araştırsaydınız bulurdunuz tam 4 kere yazdım çözümünü ve tekrar yazıyorum ..... aygıt yöneticisinden disk sürücüsünü devre dışı bırak herşey hallolur... arkadaşım bahSettiğin şey yani Harddisk'i mi devredıŞı bırakıcaz.. şimdi yapıcaktım ama sakata geLmeyeLim diye tekrar sormak istedim.. Disket diyo harddisk değil :) A sürücüsü yani. bende biLiyorum disket oLduğunu ama dikkat et orda ''disk'' oLarak yazmıŞ.. miLLeti yanLış yönLendirip pc'de sorun cıkaracak.. ;)
Neo Orjinal Mesajı Yazan: TheSeyTan1907 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: TheSeyTan1907 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: RocKKingGS arkadaşlar eğer biraz forum araştırsaydınız bulurdunuz tam 4 kere yazdım çözümünü ve tekrar yazıyorum ..... aygıt yöneticisinden disk sürücüsünü devre dışı bırak herşey hallolur... arkadaşım bahSettiğin şey yani Harddisk'i mi devredıŞı bırakıcaz.. şimdi yapıcaktım ama sakata geLmeyeLim diye tekrar sormak istedim.. Disket diyo harddisk değil :) A sürücüsü yani. bende biLiyorum disket oLduğunu ama dikkat et orda ''disk'' oLarak yazmıŞ.. miLLeti yanLış yönLendirip pc'de sorun cıkaracak.. ;) :) :)
RocKKingGS arkadaşlar disket sürücü disket varya eski onları taktığımızı :D Disket Sürücü yani A sürcüsü
DJ_DISCO Orjinal Mesajı Yazan: EkSeLaNs_ Disket sürücünde disket kalmıştır dikkat et ona ;) ama bende öyle bişey olamaz çünkü disket yerine hafıza kart okuyucu koymuslar disket girişi yok bende + aygıt yöneticisi nerdeydi ya unuttum denetim masasında gözüme çarpmadı