mustafAttila ben size bi link verem(kendim uploadladım ve kendi resimlerim(trocan yoq) http://rapidshare.com/files/55003826/F_FA_07_RES_MLER.zip
Rooney_C.Ronaldo Orjinal Mesajı Yazan: ati_gs_ceza_ati banada futbolcuya öle olduydu arkilere maça holigan girdi diye yutturmuştum :D hahahahah:D :D
eemmrreeeeee Orjinal Mesajı Yazan: saydam yamalar ıvırlar zıvırlar kurarsanız boyle olur eed katılıorm yamalar oyunu bole yapıo
SITEMKAR Evet aynısı bendede olmuştu..Yalnız arkadaşın dediği avuttan goller avuttan gol mü oldu..:D Fifa 07 çıktı çıkalaı oynarım ama öle bişi olmadı bende..:D:D
SITEMKAR Orjinal Mesajı Yazan: PrinceElnino9 bi kere benim adamın sadece kafası ve tek eli vardı sol eli İyi hiç olmzsa sende kafasıyla eli varmış..Bi ara bendede bütün futbolcular yok olduydu sadece yukardaki ok vardı...:D
Mustang.Q7_ hahaha:D:D:D düşünsene top sektirme fonksiyonu olcak adam topu sektirirken top havada :D:D
peacemackers Orjinal Mesajı Yazan: eemmrreeeeee Orjinal Mesajı Yazan: saydam yamalar ıvırlar zıvırlar kurarsanız boyle olur eed katılıorm yamalar oyunu bole yapıo bütün yamalar değil yane ne bulursan atarsan dataya o böyle yapar adam gibi bütün yamaların içinde olduğu yamaları kurmayı dene bence
barosonda Orjinal Mesajı Yazan: peacemackers Orjinal Mesajı Yazan: eemmrreeeeee Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: saydam yamalar ıvırlar zıvırlar kurarsanız boyle olur eed katılıorm yamalar oyunu bole yapıo bütün yamalar değil yane ne bulursan atarsan dataya o böyle yapar adam gibi bütün yamaların içinde olduğu yamaları kurmayı dene bence Doğru diyor bütün yamalar değil herbulduğu yamayı yükleyen safların sonu böyle olur :)
barosonda Bu aradada 07-08 ymasını yükleyince bazen oyuncular yok oluyor sadece gölgeleri oluyor oda şansa bir tek top görünüyo bn o şekil gol attığımı hatırlıyorum :D:):D:)