Orjinal Mesajı Yazan: Simsarss
Orjinal Mesajı Yazan: pasha06
Daha önce soylemistim konerden çok gol atıyorum diye ama bazı arkadaslar dalgaya aldı, bende onlara verdiğim sözü tuttum ve bazı gollerin klibini yaptım. İyi seyirler. "pctech" hatırlarsın umarım söylediklerini :D
acamayan olursa buraya tıklayarak izleyebilirler. Bu arada bu müzik gercekten çok hoşuma gidiyo.:)
Merhaba.
12 yıllık fifa oyuncusuyum ben.Yeni eski hepiniz bilirsiniz ki fifanın herzaman oyun içinde hatalı noktaları ve basit gol taktikleri vardır.(Kornerden gol, ortasahadan gol gibi..) Bunları yetenek ve kabiliyetmiş gibi kullananları ve bu oyunun güzelliğini sömürenlere herzaman düşmanım. Buda benim için bir Fair Play.Sonuçta bunlar bi hata bizim kabiliyetimiz değil.Övünmemek ve akıcı güzel ve zevkli futbol oynamaktan yanayım.Umarım böyle düşünenler çoğalır.
hakkaten pes yaa, birde neymis dusmanı olarak goruyormus!... Arkadsım oyun bu oyunnnnn:) önce bunun bi farkına var.
ikincisi, fifa bir futbol simülasyonudur. simülasyon nedemek ? birde bunu arastır sen. yada ben birazcık bahsediyim sana, simülassyon gercek hayatı sanal ortamda taklit etmektir.
ucuncusu, bende çok eski bir fifa oyuncusuyum.
Bu hatalar basından beri varsa, Allah askına bi dusunurmusun, gercekcilik adına bu adamlar bunca senedir neyi geliştiriyo? ben fifa 97 dede - fifa 08 dede kornerden yada orta sahadan gol atabiliyorsam her seferinde, demekki bu adamlar bunca senedir gercekcilik adına bir arpa boy kat edememişler demektir. Simdi bana kimse kalkıp vay efendim oyunun hatalarını kullanma ozaman demesin. Sımulasyon diyorsak bu oyunda hata minimum duzeyde olacak kardesim. Bu oyunu babanızın malı gibi savunmayın yaaa. İste hala aynı hataları olan , grafiklerine kadar aynı olan bir oyun. isin özü " dünü ve bugunuyle aynı olan bir fifa serisi oynadık bunca sene!"
Ayrıca ben bu videoyu ovunc kaynagı olarak degil,bana inanmayan bir arkadsa ispat niteliğinde hazırladım, oyunun ovunc kaynagımı olur yaa. Bu kadar sıg bakmayın olaylara rica ediyorum.