Oyunu oynadığım dün gece çok heyecanlandım ve pek birşey yazamadım,malum sahurada kakıcatık,yattım uyudum.Şimdi birşeyler yazmak istiyorum,çünkü harika yaw.
İlk önce oyuna giriş süper,Ronaldinho ile şutlar,hareketler tek kelime ile Ea Sports'un her türlü spor oyununa zevk katması için koydugu yenilik.BU yenilik nba dede var ve demoda olması çok hoş,çünkü sürekli oyuna gir cık yapmak sıkabilirdi,bu cok iyi geldi.Grafiklere gelrsek öncelike xbox ve fifa arasında bir kaç degişiklik gözüme çarptı,öncelikle reklam panoları ps3 te elektronik,xbox ta eski tarz yukardan aşagı,diğeri ise hafif grafiklerin kısık geldigi,oyunda şimdiye kadar beğenmediğim tek bir şey var oda çimler,ama yanılmıyorsam full sürüde bu değişir,çünkü şimdiye kadar fifa next-gen de hiç eski tip çim kullanmamıştı,hiç bir çıkıntı yok dümdüz.Ama uzaktan var gibi gözüküyor oda ayrı.Oynanabilirlige gelirsek şutlar süper olmuş,hele o ronaldinho le çekerken sanki ben oynuyor gibi oluyorm,çıkıp halı sahaya gidesim geldi gece vakti.Maçlarda ise pc deki o 4 numaralı sanıorsam hafif çaprazdan pesteki tv2 kamersı şeklinde,bu kameranın olmayışı çok kötü oldu.Ama benim bu oyunu zevkle oynayacagım tek kamera pro kamerası olucak,bu kamera gerçekten,tek kelime ile 10 numara,helal olsun o pesteki kemara ile alakası yok,o kadar güzelki,yaklaştıkça,çime basma sesleri,oyuncuların tut onu tut gibilerinden gelen sesler,kenardan sesler gelmesi,titremesi kameranın cok zevkli,ayrıca pro modda oynarkende orta açtıktan sonra kemaranın sende kalacak olması ve içerdekilerin topa vurma çabasını görmek hoş olucak.
Oyunu 2 saat oynadım,bu akşam full oynayacağım,o kadar zevk aldımki yatasım gelmedi,bravo EA SPORTS,bravo fifa yapımcıları,teşekkürler,yıllar sonra fifadan zevk alarak oynayacaz,hemde sadece rakibe degil pc ye karsı oynarkende
&eurl=">
&eurl=
Video alıntı yazı benimdir.