Şu ana kadar çıkan NO-DVD ve Crack yamalarında EA'nın PlayOnline'ı için bir sorun çıkmadı ve çıkmayacak gibi de gözüküyor.
FIFA 08 KEY satışımız için fiyatımız 35 YTL altında bir rakam olacaktır. Fiyat ve detaylar yarın kesin olarak belirlenecek ve satışa başlanacaktır.
SoccerCenter.Net olarak şimdiye kadar kimseyi mağdur etmedik, bundan sonra da böyle bir tutum izlemeyeceğimizi herkes biliyordur sanırım. Hiç kimsenin bu konuda bir korkusu yada çekincesi olmadın.
Bu yıl mümkün olduğu kadar çok kişinin orjinal oyuna veya orjinal key'e sahip olmasını istiyoruz. Herkesin orjinal oyunla oynayabilmesi için çok çaba sarfettik ama malesef ARAL İthalat hiçbir destek vermedi. Biz hiç kimseden maddi bir beklenti içinde olmadık ama ARAL'ın takındığı tavır beni fazlasıyla üzmüştür. Bu nedenle bir Anti ARAL kampanyası başlatmayı da düşünüyoruz.
FIFA O8 KEY satışlarımızda mağdur edilmemeniz için elimizden geleni yapacağız. Şimdiye kadar Türkiye'de Futbol Oyunları anlamında yaptıklarımız ortada diye düşünüyorum. Eğer siz oyuncular da destek verirseniz bu platformun daha sağlıklı ve güçlü olacağı kanısındayım.