LakeOfTears bana gs için hangi transferleri önerirsiniz? birde antreman programı lazım varsa vericek olan yardım ???? bide ilk 11 kimlerden oluşsun ?
MeRCiLeSs88 şimdi sen hangi bölgelere tranfer istiyorsun önce onu söyle ben sana yapacağın transferler hakkında yardımcı olurum
sansarcan93 volkan babacan mehmet topuz song i.toraman r.carlos arda linderooth carrusca lincoln ümit karan gökhan ünal
elemental barn suan bayerndeym we super bı kadrom war sen tabi yabancı sınırı oldugu için soledm oyuncuların hepsini alamassın reina van den borre vincent kompany elder granja fabio grosso pirlo cristiano ronaldo nani rafael van der vaart totti klose **yedekler** rensing gourcuff ugur yıldırım podolski cristian lell deisler van buyten
warchand rensing fatih sonkaya naldo yobo silvinyo david prutton kranjkar hleb yasin karaça F.Torres bojinov yedekler akinfeev-kasper shmikel vanden borre erhan albayrak mario alberto santana i.toraman necati ateş f.adu iniesta
akman0008 abı fener omer cat. malık fathı terry bordon hamıt alt. shwensteıjger ronaldınho serhat nurı sahın davıd vılla shevcenko
umut16 rüstü,hamit,ergün penbe,alpay,tolga seyhan,hasan sas,tuncay sanlı,tugay kerimoğlu,emre belözoğlu,hakan şükür,ilhan mansız....6s nin 2000 de ki ruhunu yakalabilirsiniz
James Sunderland Mondragon Hamit Luisao Suchy Ferhat Arda Celsinho Edinho Guardado Pedro Junior Hakan Şükür(c)
retpeace CF emanuel villa FC gustavo oberman DC marlon ( brezilya ) DMC dirceu ( M Haifa ) bu oyuncular çok uygun fiyata istediğiniz takılara alınabilirler, ama futbolları çok büyük deneyin derim ..