canavar264 Bu amblemleri yapmaya yeni başladım. Umarım Beğenirsiniz. Yorumlarınızı Bekliyorum...... Fenerbahçegalatasaray2 Ankaragücü Beşiktaş Denizli Kasımpaşa Sivasİstanbul B.B KayseriAston VillaChelseaManchester_United ArsenalBlackburn_RoversNewcastle-UnitedFC_Bayern_MuenchenSchalke_04 galatasarayBesiktas2Fenerbahce3GenclerbirligiGenclerbirligi2 MiddlesbroughTrabzonEvertonTottenham_Hotspurg
canavar264 Ressimlerin burda görünebilmesi için bir yere yüklemem lazım.yüklediğim sitede reklamını koyuyor. pekte reklam sayılmaz, sadece Türk yazıyor.
_M e E r t y z_ **Abi yaptığın amblemleri çok beğendim ama Pes fan editör uyumlu TSL logoları yapsan daha ii olur**
canavar264 Zaten uyumlu yapıyorum.istek olursa toplu olrak yükleyebilir, link verilebilirim. Şu an yüklediklerimi büyük olanlar hariç zaten pesfan ile oyun atabiliyosun.onda sorun yok....
sari__lacivert evet simdi mukemmel olmus bence calismaya devam et birde toplu olarak verirsen cok iyi olur
_M e E r t y z_ Abi logolar geçekten çok iyi olmş senden bi isteğim var Gençlerbiriliği OFTAŞ ın logosunun bulunduğu bi TSL logoları pack yapabilirmisn? Ama Fenerbahçe logosu aşağıdakinden olsun senin yukarıda kullandığın iyi değil
canavar264 okk............ olur işte yaptığım TSL logoları Pesfan uyumlu Link: http://rapidshare.com/files/56006523/T.S.L.rar.html Bunlarda içindekiler;
_M e E r t y z_ Abi ellerine sağlıkya süper logolar sen bu işi çözmüşsün.Yalnız keşke Antep'in amblemi için alttaki armayı kullansaydın senin kullandığın baya eski.Eğer Antep'in amblemi de yaparsan çok sevinirim.Emeğine sağlık
canavar264 Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Abi ellerine sağlıkya süper logolar sen bu işi çözmüşsün.Yalnız keşke Antep'in amblemi için alttaki armayı kullansaydın senin kullandığın baya eski.Eğer Antep'in amblemi de yaparsan çok sevinirim.Emeğine sağlık Antep in iki amblemini yapmıştım.Yukarıda resmide var.Herhalde dikkat etmedin. Yinede Verdiğin amblemide yapıcam..
batuhanyeg çok teşekkürler süper amblemler özellikler manchester unitedinkine bayıldım bide ispanya amblemleri yaparmısın
xturk Selam dostum. Çalışmaların harika! Senden ricam elimde hd versiyonları bulunmayan ve diğer arkadaşların da çok ihtiyacı olacak şu takımların amblemlerini hd versiyona dönüştürmen. Yapabilirsen çok sevinirim. Yapamazsan da canın sağolsun. Hoşçakal. A.Sebat Diyarbakır İstanbulspor Kocaeli Malatya Samsun
canavar264 şimdilik bunları veriyorum.Yüklediğim site sorun çıkarıyor.Sonra diğerlerinide yükleyeceğim Mertyz bu antep logosu senin verediğin resimle yapıldı. Pesfan ile direk olarak oyuna yükleyebilirsiniz.