Arkadaşlar ben PES 6 yı daha yeni oynamaya başladım ve kısa zamanda fanatiği oldum. FIFA serisiyle biraz oynadım ama her hareketi çok kolay yapıyor. Bende bu yüzdeb bu oyundan hiç zevk almamaya başladım. Bunun üzerine PES serisine bir bakayım dedim ve ilk başta biraz kontroller zor geldi. Ama şimdi çok zevk alarak oyunuyorum. Şimdi en önemli konuya geldi sıra. Bilmeyenler için söyliyeyim Konami firması PES 6'nın uzman oyun oynamak için çıkardığı EXPERT GUIDE DVD'sinde hareketlerin yapılışını gösteriyor. Ben DVD'yi indirdim, hareketlerin nerdeyse %80 'nini yapabiliyorum. Birde Bu Expert Guide DVD' siyle birlikte birde kitap veriliyor. Bu kitapta hareketlerin yapılışı ve top oyunucunun neresine gelirse hangi hareketi yapar gibi soruları garfikle cevaplamışlar. Birde uzman oyunculara çaylak oyuncuların soruları - cevapları ve takım stratejilerini nasıl kurmalarını gerektiğine dair öneriler var. İşte bu e-kitap ı Fransızca 'dan Türkçe' ye çevirmeye başladım. Kitap Fransızca olduğu için ve benim Fransızca bilmememden kaynaklanan bir translator çözümünden sonra Türkçeye çevirip yayınlayacağım. İsteyen olursa kitabı torrentten arayıp indirebilirler. İndiren arkadaşlar yada kitabın şurasını merak ediyorum diyenler varsa sayfa sayfa yayınlıyayım. Ama kitabın forumunu bozman istemediğimden orjinal grafikleriyle yayınlamak istiyorum.