Hayko_777 Pes 6 option file pes 2007'ye olmadığı için bu oyunu oynayanlar transfer güncellemelerinden mahrum kalıyolar.Lütfen birileri yardım etsin,lütfen...
sari__lacivert Orjinal Mesajı Yazan: King07 wede ki wexu yezan yeri silip pes6 yez o pes 6 opt si olur.. olmaz ben kullaniyorum cunku ayica option file isteyen kardes bu forumda en yeni pes 2007 optın file mevcut guzel ara bulamazsan ben bulurum
Hayko_777 valla transfer güncellemesi yapılmış bi option file bulamadım,eğer sen de varsa yardımcı olursan sevinirim
sari__lacivert al kardes en sonu pes6 ya bile boyle bulamazsin milli takim kadrolari bile full BURADA
Hayko_777 dostum bu da pes 2007 option file değil,dikkat edersen bazı futbolcuların gerçekleriyle alakası olmadığını görürsün.Mesela Manchester'da ki Tevez.Bu futbolcunun face'i başka bi face ile karışmış ve bu olay bi kaç futbolcuda daah böyle...
_DiSsMaKeR_ Orjinal Mesajı Yazan: sari__lacivert Orjinal Mesajı Yazan: King07 wede ki wexu yezan yeri silip pes6 yez o pes 6 opt si olur.. olmaz ben kullaniyorum cunku ayica option file isteyen kardes bu forumda en yeni pes 2007 optın file mevcut guzel ara bulamazsan ben bulurum nasıl olmaz bende nie oluo denedinmi??:mad:
sari__lacivert Orjinal Mesajı Yazan: 05emre dostum bu da pes 2007 option file değil,dikkat edersen bazı futbolcuların gerçekleriyle alakası olmadığını görürsün.Mesela Manchester'da ki Tevez.Bu futbolcunun face'i başka bi face ile karışmış ve bu olay bi kaç futbolcuda daah böyle... kardes nasil degil kitserver kullan o zaman sende bisey beyenmiyon ayrica option filenin ismini degistirince bende oyundan atıyor
sercanakgun92 arkadaşlar bunu yaptım kamera ayarı değişti normal long ta kamera durmadan hareket ediyor