Apple firmasının CEO' su Steve Jobs ve Volkswagen' nin CEO' su Martin Winterkorn geçen haftalarda bir araya gelerek yeni projeleri olan iCar projesini tanıttı.
Şu anda geniş bir bilgiye sahip olamadığımız iCar projesi, yakında çok konuşalacak. Bu proje hakkında şimdilik söylenebilecekler şunlar;
Yeni üretilecek Volkswagen otomobilleri adeta bir multimedia otomobil olacak. Otomobil'in içinde Apple şirketin ürettiği bir çok media olacak. iPod ile başlayan bu yelpaze, bir çok media ile devam edecek. En azından şimdilik söyleyebiliriz ki, artık Volkswagen araba sahipleri, teyp'lerinden değil, iPod'larından müzik dinleyebilecekler. Üstelik iPod için hazırlanan ses sistemi sayesinde otomobilinizde müziği yaşayabilecek ve sonuna kadar hissedebileceksiniz.