Orjinal Mesajı Yazan: feyyaz_bjk
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: vashili
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: trapdoor SE
manager mode da bi kere oyuna girip top oynamak saçma, "be a pro" olmasada olur hani...
Bence bu mode manager mod da olursa skorlar daha dengeli olacaktır.... ;)
Misal; Bir oyuncunun bitiriciliği ve pas atma yeteneği felan... Bunların normal fifa oyun tarzında önemi yok , yani ben youth academy den aldığım adamı gol kralı yapabilirim...Bununla da sınırlı değil ; Maçlarda world class da oynamama rağmen gol olmasın diye kale ağzında pas yapıyorum eğer be a pro mode manager mod da olursa skorlar daha dengeli , oyun daha eğlenceli olacaktır..
Bir de bu Be A Pro mode ortaya çıkınca aklıma birşey geldi...Önemsenmeyeceğini biliyorum ama buraya yazma ihtiyacı hissediyorum... :) ;
Oyuna manager mod gibi bir şey ekleneilir ama bunun manager moddan farkı manager yerine oyuncu olacaksınız..Biraz açarsak siz başta respect level ınızın elverdiği ( yani küçük bir takım) bir takımın youth academysinde başlayacaksınız. Oyun aynı şekilde simüle edilecek siz sadece forma giyeceğiniz maçları göreceksiziniz(Forma giymediğiniz maçların sadece skorlarını göreceksiniz). Zaten forma giyeceğiniz maçlar Be A Pro mod olucak ... haftanın takımında seçilmeye çalışacaksınız....vs...bunlar gittikçe uzar... Benim görüşüme göre bu şekilde Fifa yeni bir çehre kazanabilir...
son dediklerin Be a Pro Modu için tasarlanmış Kariyer modunda 2009 yılında olacak arkadaşım...
Oooo iyi yani yapıcaklar bu dediklerimi.... :D .... İyi iyi çok iyi!!!!!!!!!!!!Cidden bu dediklerim olucak mı?