Elik PES 2008 PC'ye ait 7 adet yeni ekran görüntüsü yayınlandı. PC versiyon için yayınlanan bu ekran görüntüleri eğer iyi bir ekran kartınız varsa oyunu çok iyi görüntülerle oyanayabileceğinizi anlatıyor, en azından ben öyle düşünüyorum. Galeri: http://soccercenter.net/galeri/4346/PES-2008-PC-Ekran-Goruntuleri
R2.Savage PES sonunda ekran kartlarını da zorlayacak gibi.Yavaş yavaş yeni ekran kartları almamız gerekecek sanırım =)
fifa_mania_99 ya eminmisiniz bunun pc icin olduguna:S bunlar next-gen yaw:d her neyse eger gercekten boyle cikarsa fifa yerine alabilirim bunu. zaten bugun ekran karti siparis ettirdim:D nvidia 8500 gforce 512 megabyte:D bu kaliteyi kaldirir eminim:D
ihsanilkay yav ark lar bişi sorcam sistem gereksinimlerinde **ATI - Radeon x1600, x1800, x1900, x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500** yazıyor. Benim ekran kartı 9550 açar değil mi ?
soccerman Orjinal Mesajı Yazan: fifa_mania_99 ya eminmisiniz bunun pc icin olduguna:S bunlar next-gen yaw:d her neyse eger gercekten boyle cikarsa fifa yerine alabilirim bunu. zaten bugun ekran karti siparis ettirdim:D nvidia 8500 gforce 512 megabyte:D bu kaliteyi kaldirir eminim:D Kaç paraya aldın ekran kartını arkadaşım?
Ferman31 arkadaşlar ilk resimde owen ın topa vurmak için kaldırdığı ayağı yok.:)arka taraftan gözükmüyo
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: Ferman31 arkadaşlar ilk resimde owen ın topa vurmak için kaldırdığı ayağı yok.:)arka taraftan gözükmüyo aaa evet :)
venomX fifa pc ye önem vermemeye başladı anca pc3 olacak öyle güzel fifa 08 yoksa pc de en iyisi pesssss
aleemania pes bu sene fifayı hezimete uğratmış gibi gözüküyo bence fifa08 pes 6 ile bile başedemez demoyu oynadım buyuk hayalkırıklığıydı.. pes 2008 imdadımıza bi an önce yetişsin artık.. ama şahsen ben fifa09 da bi patlama bekliyorum ea den çünkü ea genelde 3-4 senede bir iyi şeyler yapıyo :) ama konami her sene iyi daha iyi şeyler yapıyo...