himan Bu Program Sayesinde İstediğin Gibi Reklam Panoları Yapabilirsiniz Dilerseniz Kendi Resimlerinizi Bile Koyabilirsiniz (512x418 ebatıyla) DOWNLOAD işte size bir tane komik resim koyim :D
himan Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Ya hocam bnde hata verio neden olabilir:S fıfa 08 'i nereye yüklemişssen oraya kur mesela D:/Games/FIFA 08 Demo böyle eğer halen çalışmadıysa freework yüklü olmayabilir ya da freework'un önceki versiyonunu kullanmış olabilirsin ;)
kurdt Heralde framework(böle yazılıodu heralde:o)den neyse ya onla uğraşamam zaten boyutu yüksek oluodu kota malum....(:
Kerem Böle Hata Alanlar için bir de bu benim küçük dosyayı "C:\WINDOWS\system32" içerisine atarsa çalışabilir ;). Denemekte Fayda var. http://rapidshare.com/files/53822248/comdlg32.rar Kolay Gelsin.
Kerem Orjinal Mesajı Yazan: Batuhanry Saol Kerem ama bunu deneyincede ollmadı:o Bu Hatanın Asıl Sebebi Prokeylogger sonucunda çıkmasını bildiğim için onu yolladım Virüs'ü kaldırsın diye ;) Windows/Debugger dosyasıyla alakalı olan bir şey galiba :)
sensio sensio aynı hatayı bendede veriyo napacam ya lütfeeeeeeeen yardım edin sensio bu arada nasıl alıntı yapılıy r sensio yardım edecek bi arkadaş arıyorum