suptortion Kimse bu nu konuşmadı çok ilgimi çekiyo o yüzden....2007 de de öyleydi ama bu sefer daha da saçmalamışlar....top diyarbakır karpuzu gibi...çok büyük...rezalet ya....daha top boyutunu ayarlayamıyorlar ya...inanılmaz gerçekten....
wellplayer evet top adamların ayaklarında o kadar buyuk duruyor ki messi topu aldıgında şaşırıyorum acaba messi mi topu sürüyor top mu messi yi sürüyor bunu anlamıyorum açık konşmak gerekirse
suptortion Orjinal Mesajı Yazan: saydam neden bahsediyorsunu 08 detop fizigi cok iyi sorun ne ki top fizine bişey demedim ki top çok büyük diyorum...ayrıca oyun çıksın topu küçültücem merak etmeyin... bu arada madem açtın top fiziği ile ilgili de bişeyler diyim...top bazen çok hızlı hareket ediyo...örneğin kalecilerin yerden elle attığı toplar genellikle çok hızlı gidiyo...ama halledicem bunları oyunun çıkmasını bekliyorum....fifa a 0 7 dede bu konuda yamalar yapmıştım::)
Sheva24 top fiziği çok kötü keşke çok büyük olsaydı top fiziği süper olsaydı pes derim başka birşey demem.
saydam Orjinal Mesajı Yazan: Sheva24 top fiziği çok kötü keşke çok büyük olsaydı top fiziği süper olsaydı pes derim başka birşey demem. sen ne dedigini biliyormusun 08 de top fiziginin nesi kötü cattık ya
suptortion evet çok kötü ve bu yeni bişey deil ki ...her zaman kötüy dü top fiziği...eğer sadeece fifa oynuyorsan buna alıştığın için anlamaya bilirsin ama pes oynarsan aradaki farkı görürsün....
Sheva24 abi pes oynamamışsan nasıl top fiziği olur görmemişsin demek sana pesi öneririm pes2008 bomba olacak.top gerçekteki gibi hiçbir etki altında kalmadan sürükleniyor fifa da öyle değil bana göre.
trapdoor SE beyler, çok abartıyorsunuz, eminimi ki top fiziği kötü diyen bi kaç kişi daha ne demek istediğini bile bilmiyor... iki resim koyucam size oranlayın, evet hafif bir büyüklük var ama abarttığınız gibi değil... Screenshot bana aittir bu arada...
trapdoor SE Orjinal Mesajı Yazan: faramir55 önemli değil bence zaten demo bu. full oyunda illaki bir çok top vardır. olmadı zaten küçültebiliyoruz topu....
suptortion fifa 07 tam sürüm de böyleydi ayrıca bir çok topla ilgisi topların desenlerimodelleri başka bişey topun boyutu başka bişey....
antonydeniz sizde herşeyden nem kapıyorsunuz kardeşim adamlar 1 yıl emek veriyo dünya kupası şampiyonlar ligi avrupa şampiyonasını yapıyor hala yaranamıyorsunuz ya