sago06 yaws türkçe sipiker yaması indirmek istiorum olmuo dkz studyo istio. şimdi 1/dkz stüdyoyu ve türkçe spiker yamasını nasıl indirecem 2/benim pes 6da bikaç yama var türkçe spiker yamasını yükleyince bi terslik çıkarmı? yardım lütfe yardım:o
Mert__ turkce yamayla turkce spiker yaması aynı anda olunca terslik cıkıo die hatrlıorm yedekleyerek dene bence ama.. dkz studyo dosyalar bolumunde wardı sanırsam ordan indirebilirsin..turkce yamayıda birz ararrsann forumda kolaylkla bulabilirsin;)
uaberq forumda bi sürü dkz studio war indir dosyalar bölümünden ya da forumdan türkçe spikeri bul imporlamayı biliosan o_texte importla türkçe spikeri
uaberq Orjinal Mesajı Yazan: icadie turkce yamayla turkce spiker yaması aynı anda olunca terslik cıkıo die hatrlıorm yedekleyerek dene bence ama.. dkz studyo dosyalar bolumunde wardı sanırsam ordan indirebilirsin..turkce yamayıda birz ararrsann forumda kolaylkla bulabilirsin;) türkçe yama ile spikeri aynı anda kullanınca terslik olmaz kendimden biliom
sago06 tşk dkz stüdyoyu buldum fakat şu türkçe spiker olayında link verebilirmisinis be hocam bide yüklemesini açıkça anlatsanıs size zahmet olmamı:o
Mert__ ben kendim kullanmıorm ztn ole duymustum bi denemesini soledim aydınlattıgın için genede saol!!
sago06 biliorum canınızı çok sıktım fakat bişi daha sormak istiorum nasıl kuracas bu türkçe spiker yamasını anlatırmısınıs lütfen
uaberq indirdin dosyalaraı o_texte importlıcan importlamayı bilmiosan dkz studio adlı konuya bak forumda