Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at
kendini savunabilirdi ama 1 haftadır savunmayan bir kişi suçlamaları kabul etmiş demektir.
forumda son aktivitesi 03-05-2008, 12:37
Herkes senin gibi 12 saat boyunca Pc nin önünde degil maalesef isi, gücü olan var, Formaya gelince calinti degil.Wallpaperdede bir anlasmazlik oldu, ben Wallpaper bana ayittir dedim, cünki istediginiz yerde arayin O dergi kapaginin wallpaperi yoktur, ben resmi aldim ve wallpaper yaptim, zaten sonrada banlandim acikliyamadim.
Formanin nasil calinti oldugunu ispatla derseniz, 1. Bu foroumda birtek ben Gercek Forma önü kullanirim...Ve Photoshopta bana iftira eden arkadaslardan bin kat daha fazla bilgim var..Gökhanin o Mesjada yazdigi gibi bircok üyeligim var 2002 den beri üyeyim ilk nickim ise ultraslan_9 du ve sizin Fifalariniza yüklediginiz cogu yamada benim emegim vardi misal. TSL Nano detailet birkac Stat bendendi Pankartlar bendendi Adriano nickim ile, veya 2006 World cup demo Milli Takim Patch, Gökhaninda cok emegi vardi, sadece ben yaptim demiyorum.. Hayatimda Emek hirsizligi yapmamisimdir! Buda son Mesajim olsun Foruma.