emrah28 Aynı dosyayı etkileyen yamalara ve kayıtlı oyunlara zarar verir;) Bu arada Gökhan Abi yeni forma yok mu??
buraklk Orjinal Mesajı Yazan: emrah28 Aynı dosyayı etkileyen yamalara ve kayıtlı oyunlara zarar verir;) Bu arada Gökhan Abi yeni forma yok mu?? Hangileri zarar verir.
emrah28 Yha hangisi felan yok..Bazı yamaları etkiler onun için ilk cm ile ekleyeceğiniz dosyayı ekleyin sonra yamayı kurun.Nerden bilim hangisi etkiler:D
GFBERDEM08 gokhanka abi fenerbahçenin neon formasının şort rengi de sarı olanı yaparmısın fenerbahçe-porto maçında giydikleri formayı..!!!lütfen
halitsanlisoy arkadaşlar adam konuyu bitirmiş fakat siz hala yorum yazıyorsunuz artık 2009 bölümünden gökhanka kitshop09 yazın
hunt92 gökhan abi yaptığın formaların hepsi mükemmel bi tek bursasporu yapmamışsın tüm formu aradım 08/09 sezonu turuncu bursa forması yok bi ara bunada bi göz atsan çok sevinirim teşekkürler saol :)
hunt92 bu resmin bi ayarlamasını yapsan gökhan abi ben paintten yaptım çakma olduğunu her türlü belli ediyo bide fifaya uyumlu olmuyor sen bi ayar çeksen süper olur şimdiden ellerine sağlık :):)