david villa CGN büyüksün gökhan abi yaptıgın forma paketi harika olmuş cok sagol birde yabancı takımların forma paketini yapabilirmisin sana zahmet
oguz4141 tebrik ederim gökhan abi çok güzel formalar yapıyorsun. senden bir isteğim var. eses-antalya-gençlerbirliği-ibb-ankaraspor-ankaragücü-bursaspor-gaziantepspor un bu sezonki iç ve dış saha formalarını yapabilirmisin gökhan abi. yaparsan süpr olur valla.. sayfaları aradım fakat bulamadım. belkide vardır ama ben göremedim.
Mustang.Q7_ oguz4141 arkadaş gokhan abi yavaş yavaş anadolu takımlarını yapıyor;)Beklersen istediklerinide yapacaktır:)
uAYDIN09 Kolay Gelsin Gökhan... Ellerine Sağlık, Ya TSL'deki Diğer Takımların Şimdilik Sadece Ev Sahibi Formalarını Bitirir Misin? Es Es Ve Antalya Başta Olmak Üzere
EBA79 ooo gökhan abi süpersn bu arada tsl formaları bittiktan sonra man. city 08-09 forması yapabilir msn??
Mustang.Q7_ Yav herkes Manchester City hayranı oldu:) Yav okadar hayal kurmayın yıldızlar takımı kuracak diye:) Belki Ronaldo,Kaka ve Torres'i alamaz City?:) **Bu arada gökhan abi formalar diğer formaların gibi çok kaliteli olmuş çok hızlı gidiyosun:)**
EBA79 neden ki man.city şu anki kadrosuda güzel sağ kanat wright-philips sol kanat petrov stoperler richards la kompany forvet robinho bojinov benjani çok güzel kadrosu var ;)
Mustang.Q7_ **Hayır size lafım yok:) Ama nedense bir anda City hayranı arttı:) Bunların arasında bende varım**
uAYDIN09 Devre Arasından Sonre Görün Siz.. Berbatov, Torres, C.Ronaldo, Kaka, Messi Gibi Yıldızlar Var Listelerinde Kaleyede Buffon'u Düşünüolar :D
gokhanka arkadaşlar kendinize gelin burası manchester city nin transferlerini ve kadrosunu tartışma platformu değil burası benim forma konum
Mustang.Q7_ Gökhan abi hayırlı olsun:)Konun sabitlenmiş:) Üyelerden birisi olarak haberi ben vereyim dedim:)
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Gökhan abi hayırlı olsun:)Konun sabitlenmiş:) Üyelerden birisi olarak haberi ben vereyim dedim:) ewt görebiliyorum ama saolasın yine de :)
Mustang.Q7_ Orjinal Mesajı Yazan: alex_liverpool muhtamelen kendi haberi vardır ;) Haberi olacağından hiç şüpem yok sadece söyledim:)