Elik FIFA 08 için hazırlanan genişleme paketi FIFA 08 Demo Expander çıktı. Bu genişleme paketi sayesinde oyuna girmeden, hızlı başlat, takım seçimi, forma seçimi vb. birçok seçeneği değiştirebiliyorsunuz. Download: http://www.fifaportugal.com/pafiledb/pafiledb.php?action=download&id=290 Galeri: http://soccercenter.net/galeri/4336/FIFA-08-Demo-Expander
higuain46 arkadaşlar bu expanderi nasıl çalıştıracaz sonuna (.bin) gibi bişey eklecezmi yoksa çalışmıyor
alaattin47 kardeş bu pc min anasını ağlattı oyunu aynı internet cafedeki fifa 07 ye benzetti oynu sildim gene yukledim gene bi fark yok nasıl silecez soyleyebilimisin
canpolat2344 biz bu pro ile maçları 2 yarı yapabliyomuyuz arklar?...yapılmıyosa nasıl 2 yarı yapacaz??...
Elik dosya "7z" formatnda ziplenmiş. Winrar varya dosyayı extract yapın ve çıkan "exe" dosyasını çalıştırın.
cimbom_12 Arkadaşlar sakın yüklemeyin hiç tavsiye etmem. dosyayı açınca "FİLE NOT FOUND" yani dosya bozuk anlına geliyo.....
Neo Orjinal Mesajı Yazan: cimbom_12 Arkadaşlar sakın yüklemeyin hiç tavsiye etmem. dosyayı açınca "FİLE NOT FOUND" yani dosya bozuk anlına geliyo..... Güzel kardeşim yukarda ne yazdım ben. Demo Expander'ı oyunun olduğu klasöre atmazsan File not found der tabiki.
N.G. BARISH Orjinal Mesajı Yazan: canpolat2344 super nunu nedir??gerçekten işe yarıyosa link verebilirmisin... Arkadas galiba "bunun sayesinde" demek istedi, yazarken eli sürctü.:D
h4k4n C sürücüsündeki ea sports klasöründe fifa 08 var onu da siliceksin bi de belgelerim de fifa 08 var onu da siliceksin sonra demoyu yeniden yüklüceksin düzeliyo o zaman
aslihayal arkadaşlar bu prog ımı kullanırken ordan quick start ı iptal edin windoved widescreen ve skip intro yu seçin ve gürüntü ayarınız yükseltin ve görüntü daha iyi olcaktır ama görüntü ayarını fazla yüksetlmeyin
higuain46 Orjinal Mesajı Yazan: Elik dosya "7z" formatnda ziplenmiş. Winrar varya dosyayı extract yapın ve çıkan "exe" dosyasını çalıştırın. ya kardeş iyi güzelde şunu biraz daha açıklayıcı yazsan daha yeniyim