hocam demekki bu kadar senedir boş oynamıssın ne diyim...

taktiği soyleyimde sende at.

sağdan sol ayaklı bir oyunculya atacaksın,

atıştan once cok az sağ yapacaksın sonra sut tusuna basacaksın. sut gucunun yuzde 70ni kullanarak atacaksın.

sutu attıktan sonra kaleye dogru falso verirsen boru gibi girdiğini görürsün.

2tane degil demissin, kusura bakmada ben bu sekilde emin ol sana 10 cekerim , hadi hoşcakal :) merak etme videoyuda sana ithafen hazırlıcam :)

saydam

oyunun seklini semalini bırakın artık offf offff daha iyi sekil icin XBOX falan alın 07 ile 08 arasında oyun motoru tamamen farklı oynayın anlayın hayret ya

pctech

merak etme en az senin kadar oynadım oyunu, 1995'den beri ama hiç bir oyunda böyle tuhaf yollardan gol atma peşinde koşan bir oyuncu olmadığım için kalkıp ta sabahtan akşama "kornerden nasıl gol atarım" diye uğraşmadım. Zamanında kalecinin öndünde durunca da sana top çarpardı, 97 senesi felan, ama ben o zaman da kalecinin önünde durup oyunun zevkini kaçırmadım. Kornerden gol atıp kolay yoldan maç kazanmak da pek mantıklı değil bence...

hakkaten böyle bir saçmalık varsa oyunda ve sen bunu yapabiliyorsan bravo ama işin ilginci bu kadar eleştiriyorsun ama kornerde gol atacak kadar da oturup başına oyunu oynamışsın belli ki...

Orjinal Mesajı Yazan: pasha06

hocam demekki bu kadar senedir boş oynamıssın ne diyim...

taktiği soyleyimde sende at.

sağdan sol ayaklı bir oyunculya atacaksın,

atıştan once cok az sağ yapacaksın sonra sut tusuna basacaksın. sut gucunun yuzde 70ni kullanarak atacaksın.

sutu attıktan sonra kaleye dogru falso verirsen boru gibi girdiğini görürsün.

2tane degil demissin, kusura bakmada ben bu sekilde emin ol sana 10 cekerim , hadi hoşcakal :) merak etme videoyuda sana ithafen hazırlıcam :)

gelecekyuz

tam bir fiyasko tus kombinasyonları degişmiş oyun akısı yavaslamıs qgoruntu fifa 07 nin aynısı.yapılan tek yenilik transferler olmus.bunun yerine fifa 07 ye transfer patch cıkarsalar daha iyiydi.bukadar bekledik demo indirmek için.bu gıdısle pes oynucam

saydam

Orjinal Mesajı Yazan: adhin

tam bir fiyasko tus kombinasyonları degişmiş oyun akısı yavaslamıs qgoruntu fifa 07 nin aynısı.yapılan tek yenilik transferler olmus.bunun yerine fifa 07 ye transfer patch cıkarsalar daha iyiydi.bukadar bekledik demo indirmek için.bu gıdısle pes oynucam

Birader sen başka bir oyunmu oynuyorsun oyun akışı yavaşlamış gibi sacma sapan bişey yazmışsın ki aksine oyun dahada akıcı olmus artık oyunculara anlık keskin mudahalelerde bulunabiliyoruz tus kombinasyonlarında tabiki degişiklik olucak yeni özellikler var oyunda ya kime ne anlatıyorumki amannnn bana ne cok sıkıldım bu sacma sapan yorumlara cevap yazmakdan.. NOLUR GİT PES OYNA yorum yapan arkadasların kac tanesi bugune kadar orjinal oyun almıs cok merak ediyorum

RaphaeLmiX

burda PC den bahsediyoru konsollardan değil zaten konsollara lafımız bile yok orda farklı elbette... ama PES bu sene PC ye next-gen getireceği için 1 adım önde... next-gen işini pc ye getirmesi gerekti bence bu sene fifanın yazık oldu ne diyelim..

pasha06

ilk golum zaten kornerden oldu. istersen bak forumlardan ilk golume ne yazmısım. Heralde bazı seyleri deniyeceksin, bakalım cidden yapay zeka varmı, yoksa kombinasyonlar seklindemi ataklarına cevap veriliyor. Bence benim yaptığım ataklara karsı önlemler alabilmeli. Bu zekayı oyunda kullanmak inanın zor bir sey degil. Sagdan atak yapıyorum, pesimde iki kisi izliyor, soldan atak yapsam aynı. Ortadan geliyorum iki ileri bi geri yapıyorum kaleciyle karsı karsı karsıya kalıyorum. Nerde kaldı yapay zeka?

Ben bos bos eleştirmiyorumki. Bende çok istiyordum Ea sportsun çok iyi bir fifa 08 cıkartmasını. Neden istemeyimki? ama yani çok vasat kalmış. çok çok az yenilikler var, o yenilklerde beni hic tatmin etmiyor.

seyircileri biraz daha fanatik goruntuler dahilinde gosterilse, yada sahaya 3 hakem koymak, yedek kulubesi fialn koymak çokmu zor?

bana kalsa daha çok sey isterımde :) mesela hakem kararına ıtıraz edebılmelısın bunun sonucunda kart yıye bılmelısın(tabi bu tarz itirazlarla hakemı kontrol altına alabılmesın), yada ofsayt olduğunda dudugu duymana ragmen oynaya bılceksın ve kart yıceksın, geri pas olacak. yada kalecıyle carpısıp sakatlana bıleceksın.... bu tarz seyler olsa emınım tadından yenmezdi :)

saydam

pasha06

seni gercekten anlamakda zorluk cekiyorum seyircilerin görüntüleri tamamen ekran kartınla ilgili ayrıca 3 hakem zaten var sahada hiçmi fifa oynamadım full versiyonda hakemi ister koyarsın ister koymazsın... ayrıca oyunu world class mod da oynadıgına inanmıyorum yok öyle her atakda kaleciyle karşı karşıya falan kalınmıyor... kornerden gollere gelinde futbolun icinde olan bi durum bu ilk golun öyle olmasıda tesadufdur ayrıca beginer mod da oldugun icin cok daha kolay olmustur.. carpısarak sakatlanma zaten var oyunda ayrıca rakip takimin ... yaa aman valla sıktı iyice

pasha06

merak etme bilgisayarımın performansı piyasının ustunde. Max ve Vue 6 kullanıcısıyım ... Seyircilerin ekran kartıyla alakası yok, Ne yani sende takım formasımı giyiyor seyircilerin?...

Ayrıca 2008 demo hakkında konuşuyoruz. Ve demo icin soylediklerim gecerli. Ayrıca ben 96dan beri fifa oynuyorum, 98 den beri oyunu ben direkt world classda acarım. Yani oyunun eksiklerini soyluyoruz yaa , hemen ya oyunu bilmiyor ilan ediliyoruz, yada atıp tutan oluyoruz... ayrıca world class dedigin neki? yapay zekasımı artıyo? sadece daha zor oluyor ama yine kalıp halinde oynanıyor. Yaratıcılık yok. Ben yapay zekadan soz ediyorum. oyunun zorluk seviyesinden degil.

Hakikaten bende sıkıldım yaa. tamam siz begenmis olabilirsiniz. Ben kendimce gorduğum eksikleri yazıyorum. Bir çok kiside aynı eksikleri soyluyor. Sanki oyunu siz yapmışsınız gibi savunuyorsunuz yaa. Valla bende bu fanatikliği anlamıyorum...

saydam

evet world klas da yapay zeka dahada artıyor ayrıca bu demoda kalıplaşmış ataklar yok anlatamıyorum galiba rakibin oyuna cıkışı ataga kalkısı bile cok farklı seyircilerin ekran kartıyla cok alakası var ekran kartı 128 bitin altında ise seyirciler mac esnasında hareket ediyor ve tek tek hörünmez resim gibi görünür ama neyse basarılar iyi oyunlar

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com