Immune Ya çok düşük hızla indiriyo 8 kb/sn bu bekle bekle bitmez be ! İşin ayrı bi boyutu demo bu ay çıkmaz die kotayı doldurdum şimdi kotayı geçiyorum :o
turkmad Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Ya çok düşük hızla indiriyo 8 kb/sn bu bekle bekle bitmez be !
cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: AlyLive Yaw bende http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/08/ yeri hala boş ne yapacam bilgi verirseniz sevinirim kardeş o linke tıkla çıkan sayfada fifa08 demo exe yazıyo ona tıkla
R9_ozankutlu Lütfen yardım edin ben yüklemeyi pause yaptım devam etmedi baştan indireyim dedim large downloads a girmiyor ne yapmalıyım patalaycam burda sinirden
AlyLive Orjinal Mesajı Yazan: cangele9 Orjinal Mesajı Yazan: AlyLive Yaw bende http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/08/ yeri hala boş ne yapacam bilgi verirseniz sevinirim kardeş o linke tıkla çıkan sayfada fifa08 demo exe yazıyo ona tıkla işte bende o sayfada fifa08 demo exe yazısı yazmıyo :D :D
byMelih ya evde kota var cafeye kostum direk indirecektim vasgectim abi 15 saat yazıor :S kac para yazacak:D
Bart Simpson Orjinal Mesajı Yazan: R9_ozankutlu Lütfen yardım edin ben yüklemeyi pause yaptım devam etmedi baştan indireyim dedim large downloads a girmiyor ne yapmalıyım patalaycam burda sinirden sen hemen internet baglantisini kes ve yeniden kur ve indirebilirsin:) ama cabik yap:D
MacTavish **8 kb/sn ile iniyo ve daha 9 mb anca indi en iyisi 1 gün sabretmek bu böyle inmez...:cool: **
haskut ark hayırlı olsun şu anda o kadar yavaşki herhalde uçakla ingiltere gider gelirim neyse vatana millete hayırlı olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı pes cilere :)
Bart Simpson Orjinal Mesajı Yazan: R9_ozankutlu Lütfen yardım edin ben yüklemeyi pause yaptım devam etmedi baştan indireyim dedim large downloads a girmiyor ne yapmalıyım patalaycam burda sinirden baglantiyi kes yeniden kur;)
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: France FlashGet ile indirin. Ben 85KB/Sn ile indiriyorum. Doğruysa kapatıp flashget i indircem:confused:
turkmad Orjinal Mesajı Yazan: Щїтсђ ќїлφ® Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: France FlashGet ile indirin. Ben 85KB/Sn ile indiriyorum. Doğruysa kapatıp flashget i indircem:confused: Doğru Arkadaşım Bende Flashgetle İndiriyorum;)
egemenakgul ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SsOoNnUuNnDdAa
R9_ozankutlu Orjinal Mesajı Yazan: ronaldo7_ Orjinal Mesajı Yazan: R9_ozankutlu Lütfen yardım edin ben yüklemeyi pause yaptım devam etmedi baştan indireyim dedim large downloads a girmiyor ne yapmalıyım patalaycam burda sinirden baglantiyi kes yeniden kur;) ok saol tam bağklantıyı kesecektim ea imana geldi :D