oechb arkadaşlar master lig de oyuncular bazen sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor.o oyuncunun yazısının üstüne gelince "Summons to represent" yazıyor.bu ne demek:confused:
kofal Evet bencede galiba milli takıma gidiyorlar.Eminim!!Çünkü bütün milli oyuncularda aynı şey yazıyo.
muammer93 arkadaşlar master lig de oyuncular bazen sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor.o oyuncunun yazısının üstüne gelince "Summons to represent" yazıyor.bu ne demek
zenon58 Orjinal Mesajı Yazan: muammer93 arkadaşlar master lig de oyuncular bazen sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor.o oyuncunun yazısının üstüne gelince "Summons to represent" yazıyor.bu ne demek Hiç mi ingilizce çeviri veya sözlüğün yok :) ,Temsil etmek için çağrıldı.yani milli maçları için,ülkesine gitmiş senin futbolcular... sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor mu? :) :) :)
crazy_frt arkadaşlar benimde bir sorunum varmaster ligde division 1'i geçiom ama oyun kendiliğinden kapanıo hiç divisionu geçemedim tekrar oynuyom tekrar oynuyom ama yine aynı şey oluyo yardım!!!!!
crazy_frt bu arada senin sorununu sanırım buldum siber sözlükten türkçeye çevirdik 'mahkemede temsil et'yazıyo
bathaahmet Orjinal Mesajı Yazan: zenon58 Orjinal Mesajı Yazan: muammer93 arkadaşlar master lig de oyuncular bazen sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor.o oyuncunun yazısının üstüne gelince "Summons to represent" yazıyor.bu ne demek Hiç mi ingilizce çeviri veya sözlüğün yok :) ,Temsil etmek için çağrıldı.yani milli maçları için,ülkesine gitmiş senin futbolcular... sakat olmadıkları halde oynamak istemiyor mu? :) :) :) zenon58 haklı mıllı takıma gıdıyolar zaten oyuncunun ustune gelınce dunya sımgesı cıkıo;)
crazy_frt yardım arkadaşlar benimde bir sorunum var master ligde division 1'i geçiom ama oyun kendiliğinden kapanıo hiç divisionu geçemedim tekrar oynuyom tekrar oynuyom ama yine aynı şey oluyo lütfen yardım edin !!!!!
zenon58 oyundaki bir yamadan dolayıdır,bu saçta olabilir,face de olabilir,bir keresinda bir forma attım bir takıma,maç sırası ona geldiğinde atıyordu,veyahut da,belgelerimdeki,konami klasöründeki savelerin çoksa onları temizle belki düzelir
_FbLiKr4L_ bendede oluyo o herhalde oyuncu sarı kartlı yada istediği yerde oynamadığı içinde olabilir ama bir maç sonra geliyo