mmk Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Daha önce koymuştum ama yeni arkadaşlar var diye tekrar koyuyorum : Ricardo Carvalho :D:D:D yeni arkadaşlardan değilim ama yeni gördüm :)
nagash son tsl patch kurduktan sonra başıma geldi.Ajax lı futbolcu başı köpek başı halini aldı:=) Karşılaşan arkadaslar varmı nedeni nedir ayrıca... ">
ua_93 abi edite gir ordanen üstteki seçeneği seç sonra futbolcuyu bul enter yap alttan 4. seçeneğe tıkla hair weya saç menüsüne gir saçı değiştirince değişir
crdsa tamam bir şey olmuş kaleci dışarda dokunmuş da, ne yapmaya çalışıyor öyle? zıplamış olsa şut kurtarıyor, top biraz aşağıda olsa top sektiriyor diyeceğim ama değil işte
sari__lacivert o voleyboldan futbola gecme bi kaleci herhelde cunku topa smac vuruyoo....:D :D yada belki servis atıyodur hayalgucune bagli...
NeFaKo Orjinal Mesajı Yazan: uaberq Orjinal Mesajı Yazan: uaberq [url= henry burda uçan kafa vurmaya çalışıyo uçan kafayı kime vuruyor acaba topa mı defansa mı?:D :D
kaanylc Orjinal Mesajı Yazan: sari__lacivert iste pes6 da hakemlerin cifte standart yaptigina en buyuk kanit:D arkadaşlar burda kaleci topu eliyle oyuna sokuyor